TOP IZVEDBA

FOTO: Škoda u Frankfurtu otkriva Kamiqa u atraktivnom Monte Carlo izdanju

 
 Škoda

Novi Kamiq naveliko skuplja pozitivne kritike širom svijeta, a među brojnim razlozima za njih odsad postoji još jedan: u Frankfurtu Škoda, naime, otkriva i njegovo izdanje u renomiranom Monte Carlo izdanju. Već poznat iz ostalih kućnih modela, ovaj specifični paket za Kamiq će predstavljati top model u ponudi.

Škoda

Monte Carlo će biti dostupan uz sve raspoložive motorne opcije, a sportski nastup zajamčen mu je zahvaljujući posebnom crnom okviru maske hladnjaka te odgovarajućim odbojnikom, kućištima retrovizora, krovnim nosačima, difuzorom i velikim natpisom „Škoda” na petim vratima. Osim toga, tu su još i diodna stražnja svjetla te aluminijski naplaci promjera 17 ili 18 cola.

Škoda

Poseban izgled dobio je i interijer, sa sportskim prednjim sjedalima te crvenim detaljima i ambijentalnom rasvjetom. Upravljač, ručica mjenjača i kočnice prevučeni su perforiranom kožom, a tu su i aluminijske papučice, kromirani okviri ventilacije, crna presvlaka krova i posebni tepisi, dodatno zatamnjena stakla i panoramski krov te još štošta...

Škoda

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 12:52