AKTUALNO

FOTO, VIDEO: Citroen s konceptom 19_19 snimljenim na Pagu pokazao svoju viziju budućnosti marke!

 

Citroen je objavio prve slike i detalje svog novog koncepta koji nosi neobično ime 19_19. Ovim modelom pokazuju svoju viziju iznimne udobnosti i izvangradske mobilnosti koja vam pomaže da pobjegnete iz grada. Kada tome pridodate već viđeni Ami One Concept (koji je predstavljen u Ženevi) dobivate dva konceptna električna vozila koja ispunjavaju sve potrebe kupaca koji se žele slobodno kretati.

Foto: Citroen

Već samim pogledom na 19_19 Concept uočit ćete neobične linije i sami oblik modela. U Citroenu navode kako je ovaj koncept pravo nekonvencionalno utjelovljenje marke koje se razlikuje od uobičajenih automobila; on je aerodinamičan, tehnološki napredan i iznimnih proporcija, a spektakularan dizajn njegove ostakljene kabine nadahnut je aeronautikom.

Copyright Sébastien STAUB @ Continental Productions

Kabina je osmišljena kao pravi salon zahvaljujući uređenju i materijalima te svakom putniku pruža jedinstveno iskustvo potpune udobnosti. Budući da će automobili budućnosti biti autonomni, velik dio pozornosti stavljat će se na moderne interijere. Pogon? Očekivano, u potpunosti električan s dometom od 800 km, pametnim upravljačkim sustavom, tehnologijama za autonomnu vožnju i proaktivnim asistentom s glasovnim upravljanjem koji spontano komunicira s putnicima i omogućava svakome da doživi novo iskustvo vožnje. A za posebno iskustvo u vožnji brine se i ostakljena kabina koja ostavlja dojam pravog letećeg tepiha. Udobnost garantira ovjes s progresivnim hidrauličkim graničnicim, no nas zanima koliko će naplaci od 30 cola upareni s gumama 255/30 R30 utjecati na to. 19_19 Concept prvi će put biti predstavljen na sajmu VivaTech u Parizu 16. svibnja 2019. Mnogi će odmah prepoznati kako su službene fotografije snimljene kod nas na Pagu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:58