ODMAH NAKON ISPORUKE

FOTO, VIDEO: OVO JE PRVA PRIVATNA RAZBIJENA CORVETTE C8. 'Stara je jedan dan i popravit će je osiguranje, ali što će mi novi auto, a već popravljan'

 
 June Bug Facebook

Može li biti što gore nego da automobil koji ste dugo sanjali, platite, preuzmete i dan nakon kupnje "totalizirate"?

Upravo to se dogodilo korisniku Facebooka Juneu Bugu iz Bradentona na Floridi s "ganc" novom super sportskom Corvette C8 Z51 koju je preuzeo 2. travnja i razbio je 3. travnja...

June Bug Facebook

A jako se veselio novoj jurilici, na svom Facebook profilu objavio je i fotografije od kad je automobil stigao u salon. June ga je odmah ozareno došao fotografirati još sa tvorničkom zaštitom, no...

June Bug Facebook

"Koliko god oprezan bio, na neke se stvari u prometu ne može utjecati" - napisao je na svom Facebook profilu nesretni, sretni vlasnik jedne od prvih isporučenih C8 uopće i prve razbijene prodane privatnom kupcu (ne računamo slučaj kad su prošle godine testni vozači GM-a razbili jednog i onog kojeg su oštetili lopovi i ukrali mu kotače).

Dakle, što se dogodilo? Nesretnom Juneu koji je uživao u prvim kilometrima za volanom toliko željene Corvette prednost je oduzeo pijani vozač starog neosiguranog Hyundai Accenta, i sudar je bio neizbježan.

June Bug Facebook

Vozač korejskog auta odmah je odvezen u pritvor, a June je dobio nekoliko modrica na glavi, a za uspomenu mu ostaju i slomljeni prsti šake.

June Bug Facebook

Što se tiče auta, C8 je osiguran, karoserija od aluminija, stakloplastike i karbonskih vlakana će se popraviti, no ostaje gorak okus u ustima.

June Bug Facebook

Prvo zato što se na dijelove za tako novi sportski automobil dugo čeka i nema ih "na stanju" i što popravak traje dugo, a drugo, sigurno nije "super" osjećaj voziti auto sa 100 kilometara na satu koji je bio razbijen pa popravljan nakon jednog dana vožnje.

June Bug Facebook

U svakom slučaju ovo na fotografijama i videu je prva privatna razbijena Corvette C8...

June Bug Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:39