VRH KLASE

FOTO, VIDEO: PRVI POGLED u unutrašnjost nove E-klase!

Interijer nove E-klase osvaja luksuzom, inteligentnim rješenjima i golemim prostorom
 FOTO: Mercedes

Malo po malo... tako su u Mercedesu odlučili razotkrivati svoj najveći i najvažniji novitet koji stiže iduće godine - novu E-klasu. Sada su dostupne prve službene fotografije kompletne kabine koje otkrivaju da će se dizajnom i stilom novi Mercedes visoke klase uvelike oslanjati na broj veću S-klasu s pojedinim moderno oblikovanim sportskijim detaljima preuzetim iz broj manje C-klase.

Veliki središnji ekran od 12,3 inča rezolucije 1920 x 720 piksela, ne strši pritom kao kod C-klase i manjih modela već je integriran u kokpit i spojen s LCD instrumentnom pločom.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

Ipak uvodni će modeli imati tradicionalniju instrumentnu ploču sa dva analogna instrumenta iza upravljača i odvojeni središnji od 8,4 inča. Po prvi puta u klasi, nova će E-klasa nuditi multifunkcionalni upravljač s komandama na krakovima kojima će vozač upravljati svim funkcijama povlačenjem prsta kao na ekranima smartphonea.

Još jedna od tehno novosti je LED rasvjeta unutrašnjosti s mogućnošću štednje energije, a na izbor dolazi čak 64 različite mogućnosti personalizacije rasvjete, a tu je i vrhunski audio uređaj Burmester 3D surround kao i novi dizajn raskošnih udobnih sjedala koja su izrađena od vrhunskih materijala. ‘S interijerom nove E-klase nanovo smo interpretirali moderan luksuz, koji je vrlo prostran i inteligentno promišljen’ rekao je Hartmut Sinkwitz Mercedesov šef dizajna unutrašnjosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:01