AVANTURA S AUDI MODELIMA

FOTO, VIDEO: Za volanom Audijevih Q modela i najveće zvijezde parade - Audija SQ7 sa 435 KS i 900 Nm

U sklopu Audi "Q days" avanture na raspolaganju su nam bili svi Q modeli: Q2, Q3, Q5, Q7 te najsnažniji, SQ7 sa 435 KS i 900 Nm okretnog momenta
 Audi

Ovaj tjedan prisustvovali smo prezentaciji Audi „Q days“, u sklopu koje su nam na raspolaganju za vožnju bili svi Audijevi Q modeli. Ruta je bila prilično zanimljiva: iz Zagreba smo krenuli starom cestom prema Ogulinu te zatim nastavili prema Selcu. Pritom smo posebno uživali u prolasku kroz Gorski Kotar gdje smo na jednom dijelu puta skrenuli s asfaltirane ceste na neutabani put.

Na zavojitim cestama isprobali smo mogućnosti modela Q2, Q3, Q5, Q7 te najsnažnijeg SQ7, dizelaša koji broji 435 KS uz okretni moment od čak 900 Nm. U doba kada su SUV modeli najpopularniji segment na tržištu Audi se uistinu ističe bogatom ponudom navedenih modela namijenjenih različitim kategorijama kupaca.

Fran Kurelac

Mi smo se na ovoj avanturi uvjerili u odlične vozne karakteristike Q modela, ali i uživali u prekrasnim hrvatskim krajolicima. Kako je sve to izgledalo možete pogledati na našem videu, kao i u fotogaleriji.

Foto: Fran Kurelac

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:05