LA DOLCE VITA

FOTOGALERIJA: FRANKA BATELIĆ I VEDRAN ĆORLUKA u bračnu luku uplovili sa stilom u unikatnoj Lanciji Flaminiji iz 1950-ih

 
 Matija Djanjesić / CROPIX / CROPIX

Što voze nogometaši? Očekivano, Mercedes, BMW, Porsche, Range Rover, Audi, Lamborghini... Upravo zato nam je za oko zapala jedna zanimljivost s najglamuroznijeg vjenčanja godine trenutno najglamuroznijeg para u Hrvatskoj, kako to već vole nazivati tabloidi i mediji koji prate domaću društvenu scenu. Naime Franka i Vedran u bračnu su luku uplovili u automobilu koji se ne viđa često na cestama, posebice ne na našim, a riječ je o kultnoj vintage limuzini Lanciji Flaminiji koja se proizvodila od kraja pedesetih pa do sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Bilo je to nešto najbolje što je Lancia u to doba imala u ponudi, a i zbog tog modela Lanciju su počeli nazivati talijanskim Mercedesom, premda je danas u ponudi aktualan tek gradski model Ypsilon.

Foto: CROPIX

Naš je reprezentativni stoper koji nogomet igra u moskovskom Lokomotivu vjerojatno zaključio kako bi njegov mat maslinasto zeleni Mercedes G-klase 63AMG bio profan izbor za vjenčanje u stilu pa je za romantičnu, gotovo poput vremeplova vožnju kroz Bale, iz Italije naručio kultnu Lanciju iz zlatnog doba marke, kao i kompletne talijanske autoindustrije po pitanju stila, dizajna i performansi - luksuznu limuzinu Lanciju Flaminiju. Osim što ova starodobna ljepotica za pogon koristi V6 motor s transaxle smještajem mjenjača, Flaminija je u svoje vrijeme bila značajan model za tvrtku koji je donio inovacije u klasu, posebice po pitanju dizajna. Ovom prilikom čestitamo mladencima, kako na vjenčanju tako i na totalno cool izboru automobila za vožnju na prvi dan zajedničkog života u stilu "La dolce vita".

Bale, 210718.
Pjevacica Franka Batelic i nogometas Vedran Corluka izmijenili su danas vjencane zavjete u crkvi sv. Petra u malom istarskom gradu Bale.
Na fotografiji: Vedran Corluka i Franka Batelic.
Foto: Goran Sebelić  / CROPIX
Goran Sebelić / CROPIX / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:30