KAO MANJI SUPERB

FOTOGRAFIJA PROCURILA NA INTERNET! Ovo je nova Škoda Octavija kojoj je premijera zakazana tek za 11. studenog u Češkoj

 
 skodacommunity.de screenshot

Od premijere nove Škode Octavije dijeli nas točno tri tjedna, a čini se kako zbog trenutka nepažnje već sada imamo prilike vidjeti kako će izgledati nova, četvrta generacije popularne češke limuzine.

Naime, na njemačkom forumu "Skoda Community DE" osvanula je slika koja je, kako navodi izvor, preuzeta upravo sa Škodine stranice! Prema pisanju forumaša, čini se kako je netko iz Škode zabunom prerano u konfigurator stavio sliku nove generacije, a kako to obično biva na internetu – „screenshot” je vrlo lako uzeti i tada počinje ekspresno širenje društvenim mrežama.

Dakle, čini se kako je ovo slika sa službenog konfiguratora, a sve to ima i smisla budući da je Škoda prije nekoliko dana objavila prve službene skice nove Octavije koje se podudaraju s fotografijom koja je procurila.

Mnogi već sada komentiraju kako ih podsjeća na veći Superb, a uz novu širu masku tu su i svjetla koja više nisu razlomljena, a mogla bi dobiti i Matrix LED tehnologiju.

skodacommunity.de screenshot

Što se tiče platforme – nova Octavija kotrljat će se na MQB platformi baš kao i Golf koji službenu premijeru ima ovaj tjedan,a čije su slike također procurile online prošli tjedan.

Čini se kako u Volkswagen grupi nemaju sreće sa „iznenađenjima”. U unutrašnjosti možemo očekivati pravu digitalnu revoluciju (više detalja ovdje), a sve informacije bit će poznate 11. studenog kada je zakazana službena premijera.

Izvor: skodacommunity.de

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:39