AKTUALNO

FOTOGRAFIJE KOJE JOŠ NISTE TREBALI VIDJETI: Ovo je novi BMW Z4!

 
 Autotijd.be

Nakon što su prije nekoliko dana procurile prve fotografije koje ipak nisu previše otkrile, internetom (na belgijskoj stranici Autotijd) su sada počele kružiti i službene slike nove generacije modela Z4. Sportski dvosjed atraktivnog dizajna službenu će premijeru za javnost imati na Pebble Beachu za nešto više od tjedan dana, dok će ga europska publika moći vidjeti na Salonu u Parizu zakazanom za početak kolovoza.

Foto: Autotijd.be

Moderna LED svjetla, dugačak prednji dio, dvostruki nastavci auspuha i difuzor te zadnji kraj s integriranim spojlerom garantiraju mu atraktivnost pa smo sigurni kako će na novi Z4 na nadolazećim događanjima mamiti poglede. A budući će kupci osim u atraktivnom dizajnu moći će uživati u novoj modernoj unutrašnjosti. Naime, uz novi trokraki upravljač ispred vozača se nalazi digitalni kokpit koji ćemo očito gledati na svim novim modelima bavarskog proizvođača (budući da je već najavljen u novom X5, a Serija 8 također se ističe istim).

Autotijd.be /

Na slikama je prikazan model Z4 M40i kojeg prema prvim najavama pogoni 3,0-litreni redni šestak od 385 KS! Iako nisu poznate performanse, zasad je potvrđeno da će ovaj model uz sportski ovjes imati i diferencijal s ograničenim proklizavanjem. Za više detalja ipak ćemo morati pričekati 23. kolovoza kada službeno započinje Pebble Beach gdje će Z4 imati svjetsku premijeru!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:43