NOVI SUZUKI SWIFT

FOTO,VIDEO : Suzuki objavio slike nove generacije omiljenog gradskog zvrka Swifta

Javnosti će novi model biti predstavljen na salonu automobila u Ženevi, a na japanskom tržištu biti će dostupan već od siječnja iduće godine
 Suzuki

Omiljeni gradski zvrk, Suzuki Swift od ljeta će biti dostupan u Europi u novoj generaciji. Suzuki je objavio službene slike novog modela koji će premijeru za javnost imati u Ženevi. Zadržao je svoje prepoznatljive linije, a najveće promjene mogu se primijetiti u unutrašnjosti gdje se ističu novi otvori za ventilaciju i središnje postavljen zaslon osljetljiv na dodir.

Foto: Suzuki

Što se motorizacije tiče, u ponudi će se uz 1,2-litreni četverocilindraš i 1,0-litreni turbo motor naći i hibridna verzija s CVT mjenjačem. Uz to, novi Swift opremljen je raznim sigurnosnim sustavima od kojih treba izdvojiti sustav upozorenja na prepreke i automatskog kočenja (Dual Sensor Brake Support) koji koristi kameru i senzore, adaptivni tempomat i automatsko upravljanje dugim svjetlima.

Zanimljivo je da će novi Swift prvo biti dostupan na japanskom tržištu, gdje već 4. siječnja kreće u prodaju, dok ostatak svijeta treba pričekati do ožujka kada će biti predstavljen u Ženevi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:15