SVI NOVITETI UŽIVO

GARAGE AUTO SHOW Posjetite najveći sajam u regiji

Od 23. do 26. svibnja u Westgateu novitete nećete samo gledati, već ćete ih moći i odmah isprobati

Pozivamo vas u trgovački centar Westgate Shopping city, koji je jedini imao dovoljno prostora za smještaj više od 200 izložbenih auta, među kojima će pažnju više od 100.000 posjetitelja plijeniti i Renault Captur, Opel Cascada, Kia Pro Ceed, Citroen C4 Picasso, BMW serije 3 GT, kao i stotinu atraktivnih hostesa. Na nekoliko lokacija unutar i izvan centra pogledajte više od 250 novih automobila, a na raspolaganju će biti i stotinjak primjeraka za probu na licu mjesta. Automobilski spektakl nazvan Garage Auto Show, za koji možemo jamčiti da će biti veći i od prije pet godina ugaslog Zagreb Auto Showa, u režiji je vaše omiljene automobilske redakcije Auto kluba.









Stoga ako kupujete novi automobil, ili biste samo razgledali aktualnu kompletnu ponudu na tržištu, od 23. i 26 svibnja doći ćete na svoje. Neće to biti, naime, tek suhoparna izložba, nego smo pripremili četiri dana čistih automobilističkih užitaka. Naime, osim što ćete vidjeti vruće novitete izložene na nekoliko lokacija u samom centru, dio centra bit će uređen kao najluksuzniji svjetski salon i rezerviran za prestižne automobile (Porsche, Mercedes, Audi, BMW), a oko centra su ceste na kojima ćete moći isprobati 100 demo automobila.

A onda dolazi večer i nastupa sasvim druga priča. Dio centra Westgate tada se odvaja za spektakularnu reviju u kojoj jednaku težinu, barem za muške posjetitelje, imaju atraktivni noviteti i prelijepe manekenke u vrućim ljetnim kupaćim kostimima. Sve to dešava se na pisti dugačkoj 75 metara, kao na dlanu s tribine koja prima čak 600 znatiželjnika, kojih, vjerujemo, neće nedostajati. I tako puna četiri dana, i to potpuno besplatno.

A ne trebate biti niti automobilski fanatik da bi uživali. Bit će ovo zabava za cijelu obitelj, jer uvijek možete usput skoknuti u šoping, djeca mogu uživati u besplatnoj igraonici, a na kraju svakog dana krov Westgatea se pretvara u najveći klub u zemlji, a program organiziraju najvažniji klubovi poput Mansiona, Galleryja i Aquariusa, koji će tada premijerno predstaviti svoj ljetni program. Dobra zabava tako je zajamčena.

No, Garage Auto Show se isplati posjetiti i iz čisto praktičnih razloga. Već 1. srpnja na snagu stupaju nove trošarine, zbog kojih će većina automobila preko 100.000 kuna poskupiti, pa je ovo mnogima posljednja prilika da povoljnije dođu do željenog automobila. Tim više jer će se većina nuditi po akcijskim cijenama. Na jednom mjestu tako možete saznati sve što vas zanima o autu, provozati ga i kupiti uz popust.

Osim toga, istovremeno će se u Westgateu održavati i zanimljiv sajam dodatne opreme (kozmetika, zamjenski dijelovi, gume...), gdje će se također moći skupiti brdo korisnih informacija, ali i kupovati uz akcijske popuste. Zvuči li to sve dovoljno atraktivno da posjetite Westgate od 23. do 26 svibnja? Ako se nas pita, bez lažne skromnosti, rekli bi bolju pozivnicu već dugo nismo vidjeli...

Kako doći do Garage Auto Showa

Westgate smo izabrali zbog izvrsne lokacije. Nalazi se pored Zaprešića, u blizini naplatnih kućica autoceste A2 (Zagreb-Macelj). Iz Zagreba se automobilom dolazi za tek 20 minuta, bez plaćanja cestarine, a može se i besplatnim autobusom koji kreće s nekoliko lokacija u metropoli. Osim toga, u krugu od sat vremena vožnje nalaze se Karlovac, Sisak, Varaždin, Koprivnica, Kutina...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:41