AKTUALNO

ISCURILE FOTOGRAFIJE: FACELIFT ZA Europski auto 2014. godine. Osvježen Peugeot 308 ponovo želi u vrh klase

Nakon četiri godine na tržištu Peugeot 308 će ove godine doživjeti prvo zatezanje bora. Na Internet su osvanule prve fotografije redizajnirane izvedbe
 Forum-Peugeot

Konkurencija u najpopularnijoj europskoj klasi, bez obzira na snažno nadiranje crossovera svih vrsta i dimenzija i njihovu popularnost, vrlo je snažna i tko ovdje ima uspješan model radi dobar posao.

Forum-Peugeot

Renault je nedavno na tržište pustio potpuno novi Megane, Volkswagen je upravo osvježio Golfa, baš kao i Škoda Octaviju i Seat Leona, pa su i u Peugeotu ocijenili kako je baš ova godina pravo vrijeme za puštanje na tržište osvježenog modela 308 kako bi ostao u fokusu kupaca.

Forum-Peugeot

Internet su danas prije službenog objavljivanja proizvođača zapljusnule fotografije osvježene izvedbe, a po svemu sudeći velikih iznenađenja nema. Novi 308 sada preuzima stilske elemente aktualnog Europskog automobila godine, crossoverskog modela 3008, a ističu se LED dnevna svjetla, saćasta maska hladnjaka i modernije dizajnirani prednji branik s većim usisnicima traka.

Forum-Peugeot

Straga u oči upada tek drugačija grafika svjetala i to bi prema dostupnim fotografijama bilo sve novo. Premda se očekivalo da će u unutrašnjosti biti implementirana druga generacija i-Cockpita kao kod 3008 modela to sudeći prema ovim fotografijama neće biti opcija.

Forum-Peugeot

Od motora pak, najavljuje se novi 1,5-litreni turbodizlaš od 100 i 120 KS. Više detalja i tvorničke fotografije možemo očekivati oko početka lipnja za kada se očekuje i službena premijera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:01