STIŽE USKORO

Izgleda kao smanjena S-Klasa: Render pokazuje kako će izgledati iduća generacija E-Klase

E-Klasa će vjerojatno dobiti evoluciju postojećeg dizajna, a novi prikazi s Kolesa.ru prikazuju kako bi mogla izgledati

Sljedeća generacija Mercedes-Benza E-Klase (neslužbeni prikaz)

 Kolesa.ru

Ne nedostaje špijunskih fotografija nove generacije Mercedesa E-klase koji se već naveliko testira.

Proizvođač automobila priprema potpuni redizajn modela. Kamuflaža i obloge sakrile su njegov novi dizajn, iako ne očekujemo da će limuzina dobiti značajne stilske promjene. Umjesto toga, E-Klasa će vjerojatno dobiti evolucijsko ažuriranje dizajna, a novi, neslužbeni prikazi s Kolesa.ru prikazuju kako bi model mogao izgledati kada bude predstavljen.

Prikazi prikazuju limuzinu vitkog izgleda prepoznatljivog. Sprijeda, E-klasa ima manju rešetku hladnjaka okruženu tanjim prednjim svjetlima. Izgleda kao smanjena S-klasa, što i nije loše. Renderiranje stražnjeg kraja ističe još suptilnije promjene.

image

Sljedeća generacija Mercedes-Benza E-Klase (neslužbeni prikaz)

Kolesa.ru

Kamuflaža je dobro sakrila stražnji dio, ali renderiranje prikazuje tanka stražnja svjetla koja se nalaze iznad stražnjeg branika i ne izgledaju toliko drugačije od trenutnog automobila. E-klasa u renderima izgleda vitkije i elegantnije od modela kojeg će zamijeniti.

Štpo se tiče unutrašnjosti, nedavne špijunske fotografije pružile su dobar uvid u stil kabine. Čini se da unutrašnjost ima dva zaslona poput S-klase, s jednim postavljenim ispred vozača, a drugim na sredini kontrolne ploče.

image

Sljedeća generacija Mercedes-Benza E-Klase (unutrašnjost)

YouTube Screenshot

Pojedinosti o pogonskom sklopu su nepoznate, ali očekujemo da će Mercedes elektrificirati mnoge od njih, s blagim hibridnim benzinskim i dizelskim motorima. Elektrifikacija će vjerojatno uključivati ​​i plug-in hibridni model. Smanjenje će također doći do AMG varijanti - V8 će vjerojatno nestati.

Proizvođač automobila nije precizirao kada će predstaviti novu E-klasu. Mercedes je prošle godine dotjerao E-klasu, ali model je prilično star za liniju. Trenutna generacija je predstavljena 2016. Nadamo se da ćemo novi model vidjeti prije kraja godine, dok ćemo za AMG varijantu trebati pričekati dulje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. siječanj 2023 06:29