OEM TUNING

JOŠ ATRAKTIVNIJI BAVARSKI MODELI: BMW predstavio M performance dijelove za niz noviteta

 
 BMW

Čini se kako su u BMW-u odlučili M Performance dijelove početi predstavljati odmah nakon premijere pojedinih modela. Naime, u sklopu posebnom događanja u Münchenu bavarski je proizvođač, osim predstavljanja konceptnog modela M NEXT Vision (o kojem više možete pročitati ovdje), predstavio i M Performance dijelove za čak tri nedavno predstavljena modela: Seriju 3 Touring, Seriju 8 Gran Coupe koja je tek debitirala prošli tjedan te za osvježeni X1.

Foto: BMW

Karavansko izdanje Serije 3 dobilo je agresivnije odbojnike, difuzor i nove nastavke ispušnog sustava, kao i sjajno crne aluminijske naplatke veličine 18 cola. Cijelu priču zaokružuju krovni spojler i karbonski retrovizori. Dakle, BMW nudi ovakvo izdanje svim onima koji žele praktičnost ali pritom žele da im je automobil atraktivan.

BMW

Serija 8 Gran Coupe već je u drugom tjednu nakon premijere dobila agresivne dodatke s oznakom M, od kojih se ističu karbonski prednji bubrezi, 20-inčni naplaci kao i karbonski retrovizori za one kojima „obični” 8 Gran Coupe previše sterilan. U unutrašnjosti se nudi mnoštvo alkantare, tepisi s natpisima „M Performance” te LED projektori u vratima.

BMW

Posljednji u nizu je osvježeni X1 koji je dobio 20-inčne naplatke s kojima sigurno neće na neprohodne terene. Baš kao i kod Serije 8 Gran Coupe, nude se sjajno crni i karbonski elementi za dodatnu dozu agresivnosti. U svakom slučaju, u BMW-u smatraju kako je kupcima nuditi visoku dozu individualizacije i velik broj mogućnosti prilikom odabira auta i specifikacije...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:18