VEČERAS JE NAŠA FEŠTA

JOSIPA LISAC, NINA BADRIĆ, JELENA ROZGA, GRAŠO, BELAN Vrh domaće estrade na spektakularnoj proslavi 20 godina Porsche Croatije u zagrebačkoj Areni

 

Sinoć je u Zagrebu tvrtka Porsche Croatia, generalni uvoznik za marke Volkswagen, Audi, Seat i Škoda, proslavila 20 godina svog uspješnog poslovanja na hrvatskom tržištu u društvu svojih poslovnih partnera, ovlaštenih trgovaca i servisera, predstavnika proizvođača i zaposlenika.

Proslava 20 obljetnice poslovanja bila je obogaćena i glazbeno scenskim spektaklom najvećih hrvatskih zvijezda, poput Josipe Lisac, Nine Badrić, Jelene Rozge, Franke Batelić, Petra Graše i Nene Belana, koje je pratio band A strana pod vodstvom Ante Gele, te plesne i akrobatske točke iznenađenja.

Sama proslava 20 godišnjice poslovanja u Areni Zagreb bila je ujedno i izložba 24 automobila koji obilježavaju povijest tvrtke.

osti su imali priliku i ekskluzivno vidjeti prvi puta u Hrvatskoj tri električna automobila budućnosti uživo: Volkswagen ID.3, koji je svjetsku premijeru imao početkom rujna u Frankfurtu, te dva konceptualna modela automobila budućnosti: Škoda Vision iV i Audi Pebble beach PB 18, te još dva putem videa - Seat el-Born te ID.Buzz.

Domaćini proslave 20 godišnjice poslovanja tvrtke bili su članovi uprave, Ivo Ivančević i Franz Lohninger, koji su predstavili i promjenu u upravi tvrtke.

Nakon 20 godina karijere, Franz Lohninger, član Uprave, odlazi u mirovinu.

- Ponosan sam što svoju karijeru završavam u ovakvoj snažnoj i uspješnoj tvrtki, čiji su temelj zadovoljni zaposlenici.

Kraj svoje karijere obilježio sam osiguravanjem sjajnih uvjeta za rad svojim mlađim kolegama i preseljenjem u nove, moderne prostore. Ja sam punih 20 godina razmišljao o budućnosti tvrtke, a sada je vrijeme da o tome misle mlađi.

Tvrtku ostavljam u sjajnim rukama i siguran sam da je ispred njih još puno uspjeha i sretnih desetljeća, izjavio je gospodin Lohninger i poželio dobrodošlicu svom nasljedniku na mjestu člana Uprave Florianu Steineru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:48