FOTO/VIDEO

Loš dan na poslu: Kamion se zabio u nadvožnjak toliko snažno da ga je pomaknuo gotovo dva metara!

Inženjeri navode kako nikada nisu vidjeli incident s ovakvim posljedicama
Fotografije incidenta
 Twitter

Veliki dijelovi autoceste u državi Georgiji u SAD su zatvoreni od četvrtka nakon što je kiper kamion, koji je vozio duž ceste I-16 s podignutim tovarnim prostorom udario u nadvožnjak. Pri tome ga je pomaknuo gotovo dva metara, nakon čega se nadvožnjak srušio. Na svu sreću, nitko nije ozlijeđen prilikom incidenta.

image
Fotografije incidenta
Twitter

Jasno je kako se nadvožnjak više neće moći sigurno koristiti, zbog čega su započele akcije kompletnog rušenja, koji će nakon toga biti obnovljen. Dužnosnici države Georgije izjavili su kako će incident izazvati 'dinamične prometne probleme', duž dionice autoceste koja je bila glavna prometnica između Atlante i atlantske obale.

image
Fotografije incidenta
Twitter

Prema Atlanta Journalu, na dionici ceste dnevno prođe oko 21.000 vozila. Za sada su postavljeni zamjenski pravci koji vozačima dodaju 16 do 39 kilometara vožnje, ovisno o njihovom smjeru putovanja.

image
Fotografije incidenta
Twitter

Videozapis koji je objavljen na YouTubeu prikazuje posljedice incidenta za kojeg je predstavnik Georgijinog DOT-a rekao da mnogi inženjeri nikad nisu vidjeli nesreću s ovakvim posljedicama.

image
Fotografije incidenta
Twitter

Uz to, nadodao je kako treba ukloniti veći dio ruševina mosta ovog vikenda kako bi sljedeći tjedan mogli otvoriti po jednu traku u svakom smjeru. Sljedećeg vikenda nadvožnjak će u potpunosti biti uklonjen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:19