AUTI.JUTARNJI.HR

Kliknite na najkompletniji pretraživač novih automobila u Hrvatskoj!

Internetska stranica auti.jutarnji.hr nudi detaljan pregled više od 5000 novih automobila na tržištu, a pretraživanje se vrši vrlo jednostavno

Pri kupnji novog limenog ljubimca možete naići na mnogo prepreka i netočnih podataka, posebno ako vam je glavno oruđe za pronalazak automobila internet. Odsad možete zaboraviti istodobno pretraživanje nekoliko stranica, što je u većini slučajeva zbunjujuće i frustrirajuće.

Više opcija

Internetska stranica auti.jutarnji.hr nudi najdetaljniju i najkompletniju ponudu novih automobila na tržištu i ujedno je prva internetska stranica u Hrvatskoj koja na jednome mjestu sadrži ponudu svih modela s odgovarajućom opremom i motorizacijom. Pretraživanje se može vršiti na više načina. Primjerice, osim po proizvođačima, pretraživanje se može ograničiti i na klasu automobila.

Ako želite pronaći svoj novi automobil iz klase SUV-ova, potrebno je samo kliknuti na SUV te ograničiti cjenovni rang, nakon čega ćete dobiti detaljan popis svih SUV-ova na tržištu u odabranom cjenovnom rangu. Također možete i usporediti više automobila odjednom, što će vam uvelike olakšati potragu i smanjiti utrošeno vrijeme.

Osnovno pretraživanje podrazumijeva pretragu po proizvođaču, odnosno po modelu i izvedbi. Primjerice, ako želite kupiti neki od Toyotinih modela, dovoljno je u rubrici 'Proizvođači' kliknuti na Toyotu te nakon toga odabrati željeni model, paket opreme i motor. Ako niste sigurni koji automobil želite kupiti, ali znate koliko ste novca voljni izdvojiti, postoji opcija pretrage po cijeni.

Najnovije vijesti

Auti.jutarnji.hr trenutačno ima više od 5000 modela, što je, kada je riječ o novim automobilima, najveća baza podataka u Hrvatskoj. Točnost informacija i cijena provjeravaju se dva puta tjedno te se sadržaj prema potrebi osvježava, što jamči pouzdanu pretragu. Ako želite usporediti modele, auti.jutarnji.hr nudi vam istodobnu usporedbu do čak pet automobila, što vam može uvelike olakšati odabir željenog modela. Osim potrage, možete pročitati i najnovije vijesti, testove i teme iz aktualnog broja Autokluba .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:44