JEDINSTVENA PRILIKA

LICE S NASLOVNICE: Vikend u novom VW Touaregu provest će Goran Sušec iz Zagreba!

 
 Ivan Lacković

Samo na autoklub.hr! Za upravljač luksuznog njemačkog terenca kojeg smo testirali u prošlom broju sada imate priliku sjesti i – vi. Od mnoštva prijava odabrali smo najoriginalniji odgovor.

Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su ispunili prijavnicu, a vikend s novim Touaregom osvojio je Goran Sušec iz Zagreba. Čestitamo sretnom dobitniku kojem ćemo se uskoro javiti.

Ivan Lacković

Želite provesti vikend u novom Volkswagen Touaregu? I pritom biti jedan od prvih Hrvata za upravljačem tog luksuznog njemačkog SUV vrijednog čak 576.074 kuna? Prijavite se i uz malo sreće provedite vikend u novom Volkswagen Touaregu.

Ivan Lacković

Ispunite prijavnicu na kojoj uz ime, prezime, adresu i broj telefona trebate navesti i razlog zbog kojeg biste baš vi trebali biti odabrani za vikend s Volkswagen Touaregom do 21.10.2018.g. do 23:59 sati i sudjelujte!

Ime dobitnika biti će objavljeno u ovom članku 22.10. 2018. u 12 sati, a koji će o dobitku biti obaviješteni e-mailom. Jedan jedini, najoriginalniji odgovor nagradit ćemo vikendom u novom Touaregu u suradnji s Volkswagenom. Sretno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:23