KRALJEVSKA OBITELJ VOZI NA BATERIJE

'MADE IN SVETA NEDELJA...' Harry i Meghan na večeru za najbliže uzvanike odjurili u Jaguaru u čijoj je izradi sudjelovao Mate Rimac

 
 REUTERS

Princ Harry i njegova nova supruga Meghan su nakon glamuroznog vjenčanja u električnom Jaguaru E-Type Zero odjurili na proslavu u Frogmore House, javljaju engleski mediji.

Na registraciji automobila je datum njihovog vjenčanja.Koncept Jaguar E-Type Zero ustvari je moderna interpretacija kultnog Jaguarova modela E-Type iz 1961., a u čijoj je izradi sudjelovao naš poznati poduzetnik Mate Rimac. Spominje se snaga od 300 KS!

Rimac je večeras na svom Facebooku podijelio i fotografiju princa Harryja i Meghan Markle te napisao: "Made in Sveta Nedelja, now this... ".

Rimac je o sudjelovanju u tom zajedničkom projektu s Jaguarom pričao i u velikom intervjuu prošle godine za Jutarnji.

"Trenutno radimo sa sedam velikih proizvođača. Evo, ovih dana je postala javna informacija da radimo za Jaguar, što nije trebalo izaći u javnost, ali je jedan od njihovih šefova to rekao u jednom interjvuu, pa sada i mi možemo pričati o tome", izjavio je tada.

The newly married Duke and Duchess of Sussex, Meghan Markle and Prince Harry, leaving Windsor Castle after their wedding to attend an evening reception at Frogmore House, hosted by the Prince of Wales Windsor, Britain, May 19, 2018. Steve Parsons/Pool via REUTERS
REUTERS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:01