AKTUALNO

MATERIJALI U AUTOINDUSTRIJI jednodnevno je događanje u kojem će Rimac i ekipa predstaviti ulogu materijala u autoindustriji

Gosti će imati prilike slušati predavače iz Rimac Automobila, Lipik Glasa, Applied Ceramics, Tomić i Co. i Ivana Jurića, industrijskog dizajnera, koji će predstaviti svoj doprinos razvoju materijala
 Rimac Automobili

U srijedu, 5. travnja u 10 sati u Plavoj dvorani na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu održat će se službeni događaj "Materijali u Autoindustriji" kojim će se predstaviti uloga inženjerstva materijala i napredtka tehnologije u automobilskoj industriji. Na jednodnevnom događanju predstavnici vodećih tvrtki koje rade u autoindustriji predstavit će svoj vid uloge materijala u njihovom djelokrugu.

BMW

Tako će gosti imati prilike slušati predavače iz Rimac Automobila, Lipik Glasa, Applied Ceramics, Tomić i Co. i gospodina Ivana Jurića, industrijskog dizajnera. Oni će predstaviti rješenja problema s kojima se svakodnevno susreću u poslu, te objasniti njihov doprinos razvoju materijala u ovoj industriji. Fokus će biti na naprednim materijalima koji se koriste danas, ali i koji će se sve više koristiti u budućnosti proizvodnje automobila.

Rimac Automobili

U pauzi od predavanja gosti će moći popričati i razmijeniti svoja iskustva sa predavačima i profesorima te podijeliti svoje mišljenje o navedenoj temi. Svakog sudionika očekuje mali poklon kao znak pažnje i brojna druga iznenađenja, od kojih je iznenađenje dana omogućio Tomić & co. Potporu eventu također su pružili FSB i Hrvatsko društvo za materijale i tribologiju. Broj mjesta je ograničen, stoga se za ovo događanje treba prijaviti putem obrasca koji će kružiti društvenim mrežama, a možete ih pronaći na službenoj web i facebook stranici udruge SOME (Studentska Udruga Inženjerstva Materijala, http://some.com.hr/en/)

RASPORED DOGAĐANJA:

10.15 - SLužbeno otvaranje

10.30 - Lipik Glas (luksuzna vjetrobranska stakla)

11.00 - Applied Ceramics

11.30 - Igor Jurić, industrijski dizajner (dizajner Opel Insignije)

12.45 - Tomić i Co

13.15 - Rimac Automobili (napredni materijali u suvremenim baterijama električnih automobila)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 03:41