PRVI RENDERI

MOŽE LI POSTATI PRODAJNI HIT? Prema provjerenim informacijama dogodine stiže 'baby' izvedba Land Rovera Defendera

 
 Dejan Hristov/ Behance

I dok je na salonu u Frankfurtu prošle godine Land Rover javnosti prvi put pokazao dugoočekivanu novu generaciju Defendera koji na domaće tržište dolazi u travnju ove godine, sada su se pojavile i informacije da će u Land Roveru predstaviti i „baby” Defendera.

Riječ je o manjem SUV-u koji bi trebao biti na tržištu već početkom iduće godine, piše Motor1.com. Računica je jednostavna – SUV modeli su sve popularniji, pa je širenje portfolija u ovom smjeru logičan potez.

Foto: Dejan Hristov / Behance

S obzirom na to da znamo kako izgleda novi Defender, dizajner Dejan Hristov na Behanceu je prikazao svoju viziju mini Defendera. Moramo priznati kako izgleda odlično s dobro poznatim ravnim plohama, rezervnom gumom kao zaštitnim znakom Defendera kao i atraktivnim LED svjetlima. Ipak, serijska bi izvedba mogla izgledati i drugačije – ovisno o mašti dizajnera u Land Roveru.

Dejan Hristov

Što se tiče tehnički detalja, spominje se nova platforma Omega-ARC koja bi se bazirala na već postojećoj platformi D8 koju koristi primjerice Land Rover Evoque.

Dejan Hristov

Iako službene potvrde još nema, čini se da je prevelik broj informacija već procurio u medija te da je samo pitanje vremena kada će u Land Roveru potvrditi ove informacije prema kojima bi novi model na tržištu mogao biti već dogodine...

Dejan Hristov

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:06