AKTUALNO

NA DOMAĆE TRŽIŠTE STIGAO NOVI VW TOUAREG najnapredniji Volkswagen svih vremena koji starta s cijenom od 530.000 kuna

 
 VW

Pred brojnim uzvanicima domaći zastupnik Volkswagena u restoranu RougeMarin svečano je predstavio novu generaciju svog najvećeg SUV-a Touarega. Bila je to i prilika za isprobati novi model, pa su brojni gosti iskoristili priliku i razgledali noćni Zagreb iza upravljača novog Touarega, a na samom mjestu događanja imali su prilike na interaktivnim punktovima upoznati njegove inovativne tehnologije poput termalne kamere, head-up displaya i Innovision cockpita. Program je vodila poznata voditeljica Mia Kovačić, a fešta nije mogla proći ne bez uvijek nasmiješene, i vedre pjevačice Indire Levak, ambasadorice marke.

VW

Najveći SUV marke opremljen je sustavima povezivosti te brojnim sustava potpore u vožnji kao i komfornih sustava te infotainmenta. Njegov se dizajn eksterijera odlikuje posebnom dinamikom, a njegova digitalizirana unutrašnjost korak je u novo doba. Impresivan kokpit spaja zaslon digitalnih instrumenata i zaslon infotainment sustava Discover Premium te pruža vozaču mogućnost potpune personalizacije novog Touarega.

VW / KL-Photo

Unutrašnjost Touarega postaje digitalnom jedinicom za rukovanje, informiranje, komunikaciju i zabavu. Touareg je tehnički i vizualno najprogresivniji Volkswagen svog vremena, a uprodaju je krenuo s dizelskim motorom od 286 KS po cijeni od 530.000 kuna. Uskoro se očekuje dolazak još jednog dizelskog motora s 231 KS dok benzinska izvedba 3.0 V6 TFSI s 340 KS stiže iduće godine.

VW / KL-Photo

Naš veliki test novog VW Touarega potražite u idućem broju tiskanog izdanja...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:14