AKTUALNO

Na turneji The Art of Performance, Jaguar je u Opatiji predstavio najnovije modele u ponudi

Na testnim vožnjama na cestama Kvarnera imali smo priliku isprobati nove modele Jaguara uključujući i prvi SUV ikad u ponudi s oznakom F-Pace
 Fran Kurelac

U sklopu turneje The Art of Performance u organizaciji novog zastupnika za Jaguar i Land Rover za Hrvatsku tvrtke Wallis Adria imali smo prilike pobliže upoznati i isprobati sve nove modele poput Jaguara XE, XF i F-Type Coupea, a očekivano, najviše smo se družili s prvim Jaguar SUV-om ikad, modelom F-Pace o kojem uskoro donosimo pravu vozačku priču.

Fran Kurelac

Jaguar F-Pace dug 4,7 metara lake aluminijske gradnje cilja na etabliranu konkurenciju poput Mercedesa GLC, BMW-a X3 i Audija Q5, a u ponudi su dizelski 2.0 i 3,0-litreni dizelaši od 180 i 300 KS te benzinski 3.0 V6 supercharged benzinci od 340 i 380 KS. Usto: kupci na izbor imaju ručni ili automatski mjenjač, stražnji ili 4x4 pogon te pet razina opremljenosti. Cijene se kreću od 397.860 kuna koliko stoji osnovni F-pace 2.0d Pure sa stražnjim pogonom i ručnim 6-stupanjskim mjenjačem do 822.150 kuna koliko stoji prestižni F-Pace 3.0 V6 Supercharged S.

Na konferenciji za novinare Danijel Benussi, direktor tvrtke Auto Benussi partnera Wallis Adria grupe je rekao: „željeli smo predstaviti najnovije modele Jaguara kako bismo se uvjerili u vrhunske performanse, neprikosnovenu kvalitetu i jedinstven osjećaj koje Jaguar kao ekskluzivni brand predstavlja.“

Prema riječima Igora Ilijeva direktora prodaje Wallis Adrije pak, cilj novog zastupnika je da Jaguar Land Rover u Hrvatskoj dobije zasluženi tretman, da bude prisutan u najvećim gradovima i da ima etablirane partnere koji zadovoljavaju visoke standarde proizvođača. Plan je da s s partnerima prošire mrežu ispunjavajući imperativ kvalitete i standarda Jaguar Land Rovera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 19:46