AKTUALNO

NA ZG AUTO SHOWU ZAPOČELA PRODAJA novog Citroena C4 Cactus po cijeni od 102.900 kuna

 

Na Zagreb Auto Showu domaću premijeru je doživio Citroen C4 Cactus, kompaktni SUV koji donosi puno novosti, ima sva obilježja klase u pogledu tehnologije i motora, a ističe se svojim jedinstvenim karakterom i udobnošću. Njegov dizajn i dalje je odvažan i moderan, ali se razvija kako bi naglasio svoj status. U unutrašnjosti novi C4 Cactus ističe se udobnošću i putnicima pruža istinsko utočište. Programom Citroën Advanced Comfort, novi C4 Cactus prvi put u Europi uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima (Progressive Hydraulic Cushions – PHC) kojima se uvelike omogućuje izvanredan dojam udobnosti i prvi put u svijetu predstavlja Advanced Comfort sjedala.

Novi C4 Cactus dostupan je u svojoj najsnažnijoj izvedbi s turbo benzinskim motorom od 130 KS dolazi uparen s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa. Isti motor, ali od 110 KS, nudi se s ručnim mjenjačem ili s automatskim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa. Tu je i osnovna izvedba trocilindraša bez turbo punjača od 82 KS s ručnim mjenjačem.

Od dizelaša, kod novog C4 Cactusa dostupan je od svojeg lansiranja s motorom BlueHDi 100 s ručnim mjenjačem. Od jeseni C4 Cactusa bit će dostupan na hrvatskom tržištu i s dizelskim motorom BlueHDi 120 s automatskim mjenjačem. Novi Citroen C4 Cactus već je u prodaji, a nudi se s tri razine opremljenosti - Live, Feel i Shine te s cijenom već od 102.900 kuna do registracije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:44