PROMO

Najuglađeniji Ford Focus dosad i bogata Business PLUS oprema već od 116.000 kuna

 
 Ford

Kupci na hrvatskom tržištu u ovlaštenoj Ford mreži mogu potražiti novi Focus s Business Plus opremom i 1.5 dizelskim motorom čiju snagu i učinkovitost, utjecaj pametnih tehnologija, inteligentan dizajn udobnost te nevjerojatnu praktičnost nećete htjeti zanemariti. Već od 116.000 kuna!

Dok ga promatrate, ne možete odvratiti pogled. Kada sjednete u njega, ne izlazi vam se van. Kada ga vozite, odbijate zaustaviti se i pitate se gdje je ovaj „uglađeni gospodin“ bio dosad.

Zahvaljujući pametnim i inovativnim tehnologijama koje osiguravaju povezanost s cestom tijekom vožnje, kao i neizostavan element povezivosti s glazbom i vašim mobilnim telefonom, Focus će se pobrinuti da se u njemu osjećate ugodno i sigurno.

Tehnologija motora samo je jedna od njegovih atraktivnih karakteristika, opremeljena Stop/Start sustavom čime se smanjuje potrošnja goriva te emisija CO2. Svi novi motori dizajnirani su kako bi se zadovoljili strogi standardi emisije CO2 Euro 6.

Ford

Bogata oprema temelj sigurnosti i vrhunskog iskustva

U Business Plus liniju opreme uključeni su ABS, ESP (Electronic Stability Program), HLA (Hill Launch Assist), sustav elektronske pomoći pri kočenju (EBA), pasivni protuprovalni sustav (EPATS) te funkcija My Key – tehnologija u prvom redu namijenjena roditeljima jer omogućava konfiguraciju posebnog ključa kojim je moguće ograničiti maksimalnu brzinu vozila, jačinu zvuka ili poticati na korištenje pojasa, a generalno stvara novu dimenziju pojma sigurnosti automobila smanjujući izlaganje riziku bez obzira na dob i iskustvo.

Detaljnije o specifikacijama možete pogledati na linku ZNAČAJKE, dok KOMPLETNU OPREMU možete provjeriti na linku BUSINESS PLUS.

Ford jamstvo

Posebna ponuda za Business PLUS opremu s 1.5 dizelskim motorom već od 116.000 kn vrijedi u ovlaštenoj Ford mreži u Hrvatskoj i traje do isteka zaliha. Za sve nove kupce tu je i Ford jamstvo koje pruža podršku kupcu i nakon kupnje vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:18