HRABAR PLAN

NISSAN KREĆE U EKSPANZIJU Nismo modela, Navara i kombi NV200 također bi mogli dobiti Nismo verzije!

U planu je udvostručiti broj Nismo modela i na taj način povećati prodaju za čak 6 puta, a da su u svom naumu ozbiljni govori i činjenica da je u planu otvaranje Nismo prodajnih salona diljem svijeta
 Nismo

Nissan je objavio kako će krenuti s ekspanzijom Nismo modela. Riječ je o najsnažnijim verzijama Nissanovih automobila, a zanimljive su i informacije koje su se pojavile. Prema pisanju Automotive Newsa, Nissan ima u planu udvostručiti broj Nismo modela u ponudi, a uz to žele povećati prodaju čak 6 puta u odnosu na trenutne brojke. Cilj je u budućnosti prodati oko 90 tisuća Nismo modela, dok se primjerice trenutno prodaje oko 15 tisuća komada. Kako će to postići?

Prema riječima Takao Kategirija, izvršnog direktora Nissan Motorsporta, potražnja za sportskim modelima je jaka, a u Nissanu su spremni eksperimentirati s Nismo verzijama u većini modela, a ne samo u hatchbackovima i coupe verzijama. Dakle, moguće je da ćemo vidjeti modele poput Micre, Navare, Qashqaija pa čak i NV200 kombija u Nismo verziji.

Nissan

U Nissanu smatraju da će nuđenjem popularnih modela u Nismo verziji najbolje povećati prodaju. Kako su u ovom naumu ozbiljni govori i činjenica da će uskoro započeti s otvaranjem Nismo prodajnih salona, koji su dosad bili rezervirani za japansko tržište, a sad će biti rasprostranjeni diljem svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:06