U PRODAJI!

NOVI AUTO KLUB: donosimo prvi test nove Škode Octavije, popis svih prodajnih akcija koje nude domaći zastupnici, dojmove iz vožnje Porschea 911...

 

Novi broj najbržeg auto magazin u zemlji nakon 14 dana ponovo je na svim kioscima i pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile!

Tako u ovom broju donosimo detaljan popis svih prodajnih akcija koje nude domaći zastupnici automobila povodom ponovnog otvaranja prodajnih salona.

Ne manjka ni vozačkih priča, pa smo tako provozali novi Porsche 911 992 i donosimo prve dojmove i detalje kultnog modela.

Donosimo sve detalje novog Seata Leona koji je ovaj tjedan krenuo u prodaju na domaćem tržištu.

Na prvom testu našao se jedan od najiščekivanijih modela ove godine - nova Škoda Octavia Combi sa 1.5 TSI benzincem i opremom Style.

Od ostalih testova izdvajamo test Suzuki Vitare 1.4 Boosterjet sa blagim hibridim sklopom te Jeepa Renegadea sa 1.3 GSE turbobenzincem od 180 KS i pogonom na sve kotače.

Istražili smo i sve detalje jamstva na rabljene koje predstavlja mudar ulog koji rezultira mirnim snom.

A kada su u pitanju rabljeni modeli - u ovom broju donosimo i popis stvari koje možete napraviti da nekoliko godina star automobil "osvježite", a da pritom ne potrošite previše novaca.

U rubrici servis donosimo sve detalje dezinfekcije automobila ozonom koje je u današnje vrijeme korisno i preporučljivo.

Za ljubitelje motocikala donosimo sve detalje Triumpha Tiger 900.

Poslastice: u novoj broju potražite i vremeplov o Lanciji Stratos, kao i dojmove naše avanturistice Riane Petanjek iz Brazila.

Uglavnom, i u ovom će se broju pronaći ponešto za svakoga. Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:06