BROJ 836

NOVI AUTO KLUB: POLICIJA ŠALJE STARIJE OD 65 NA OBVEZNI LIJEČNIČKI, vozili smo novi Rolls-Royce Phantom ulicama Zagreba, sve o novom VW T-Crossu!

 
 Marin Tomaš

Najbrži auto magazin u zemlji nakon 14 dana ponovo je na svim kioscima i pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile!

U ovom broju tako otkrivamo što donose nove izmjene zakona prema kojima će stariji od 65 godina ponovno na obavezni pregled!

U Amsterdamu smo prisustvovali svjetskoj premijeri najmanjeg Volkswagenovog SUV-a naziva T-Cross o kojem donosimo sve detalje.

Zagrebačkim ulicama provozali smo novi Rolls-Royce Phantom, 576 cm dugačku britansku limuzinu.

Rolls-Royce Phantom VIII 2018.

Na vijugavim cestama poviše Santa Monice u SAD-u isprobali smo novi Volvo S60, prvi Volvo koji će se proizvoditi u SAD-u i koji u ponudi nema dizelaša.

Na prvom testu našao se novi Citroen Berlingo koji u svojoj trećoj generaciji nudi više prostranosti, praktičnosti i udobnosti.

Ivan Lacković

Od ostalih testova izdvajmo test Jeepa Compassa 2.0 Multijet Limited Q4, Mazde CX-3 2.0 G121 Takumi i Forda Rangera Double Cab 2.2. TDCI Limited.

Ford Ranger 2.2 4x4 Limited 2018.
Marin Tomaš

U ovom broju čeka vas i poseban Volkswagen prilog na 16 stranica!

The Touareg is amongst Europe's safest cars (Elegance equipment line).

Na testu rabljenog ovaj put se našao Renault Clio IV.

U rubrici servis donosimo sve o "Pedalboxu", plug & play modulu koji poboljšava reakciju gasa bez poevećanja snage.

U ovom broju čeka vas reportaža s EcoChallengea u sklopu kojeg smo s našim čitateljima u Opel Astrama na cestama Istre diplomirali štedljivu vožnju.

Opel EcoChallenge 2018.

Naši putopisci donose doživljaj iz vožnje Škodom Karoq jedinstvenom Amalfijskom obalom, dok je rubrika vremeplov rezervirana za priču o 120 godina Bibenduma, simbola Michelin guma koji je ove godine proglašen Milenijskom ikonom.

Za ljubitelje motosporta tu su i izjveštaji s utrka F1, WRC-a i MotoGP-a.

Uglavnom, i u ovom će se broju pronaći ponešto za svakoga. Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:49