BROJ 838

NOVI AUTO KLUB: Sve o novom izračunu trošarina koji kreće iduće godine, prvi test Forda Focusa, dar čitateljima prilog luksuzni prilog ON TIME Satovi!

 
 Marin Tomaš, Auto klub

Najbrži auto magazin u zemlji nakon 14 dana ponovo je na svim kioscima i pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile!

U ovom broju tako donosimo izračune cijena automobila s novim trošarinama koje postaju aktivne od 1. siječnja iduće godine. Oktrijete koji će automobili pojeftiniti, a kod kojih cijena ostaje gotovo ista.

Volkswagen salon Jankomir 2018.
Marin Tomas

Dar čitateljima! Uz ovaj broj darujemo vam i luksuzan prilog ON TIME Satovi na 116 stranica.

U Londonu smo isprobali novi Range Rover Evoque i donosimo prve detalje o drugoj generaciji.

Provjerili smo kako u praksi izgleda tehnički pregled nakon što je u novi Pravilnik uvedena kategorija "male" nepravilnosti koje se bilježe, ali ne rezultiraju padom.

Ivan Lacković

Na usporednom testu ovaj put su se našli povišeni karavani s dizelašima.

U Los Angelesu smo provozali novi Volvo XC60 T8 - hibridni SUV sa moćnih 407 KS.

Ne manjka ni testova, pa se tako na prvom testu našao novi Ford Focus sa 1.0 Ecoboost motorom od 125 KS.

Ford Focus 2018.
Marin Tomaš

Od ostalih testova izdvajamo test Peugeota Riftera sa 1.5 BlueHDi dizelašem, osvježene Honde HR-V sa 1,5-litrenim atmosferskim benzincem, Škode Karoq 2.0 TDI 4X4 Ambition te Toyote Aygo 1.0 VVT-i.

Na testu rabljenog ovaj put se našao Renault Kangoo II, dok će ljubitelji motora moći pročitati test Harley-Davidsona FXDR 114.

Naši putopisci donose novi nastavak sa putopisa po jugu Italije - otkrili su gradove koji kao da su upravo doletjeli iz Maroka ili crtića o Štrumpfovima...

U rubrici vremeplov čeka vas priča o 70 godina Honde, dok su za ljubitelje motorsporta tu i izvještaji sa utrka F1 u Abu Dhabiju, WRC-a u Australiji i Moto GP-a u Valenciji.

Uglavnom, i u ovom će se broju pronaći ponešto za svakoga. Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:46