BROJ 843

NOVI AUTO KLUB: sve o novom Renaultu Cliju, veliki test Suzukija Swifta Sport i detalji o eko poticajima za ovu godinu, dar čitateljima naljepnica HR!

 

Najbrži auto magazin u zemlji nakon 14 dana ponovo je na svim kioscima i pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile!

U ovom broju tako smo popričali s Danielom Šaškinom koji nam je ispričao svoje dojmove s Dakra, ali i najavio želju za novi pohod s električnim modelom razvijenim u režiji Rimca!

Donosimo i sve detalje o novoj generaciji Renaulta Clija koja premijeru ima na salonu u Ženevi.

Renault

Istražili smo i koliko će iznositi poticaji za kupce ekoloških vozila budući da je nova runda pred vratima.

Production begins of the new Nissan LEAF in Europe

Dar svim čitateljima: uz ovaj broj na poklon dobivate HR naljepnicu za vašeg limenog ljubimca.

Na usporednom testu u ovom broju su se našli najpovoljniji hibridi.

Sjeli smo za upravljač osvježenog Renaulta Kadjara koji je krenuo s prodajem na našem tržištu. U Španjolskoj smo isprobali Lexus ES300h, alternativu etabliranoj premium konkurenciji u klasi poslovnih limuzina koja će kupce privući zanimljivim dizajnom, luksuzom te štedljivim hibridnim sklopom.

Ne manjka ni testova, pa se tako na prvom testu našao novi Suzuki Swift Sport, gradska jurilica s turbobenzincem od 140 KS i tek 975 kg na vagi.

Od ostalih testova izdvajamo test Honde Civic s dizelašem od 120 KS uparenim s 9-stupanjskim automatskim mjenjačem, osvježene Kije Sportage s novim živahnim dizelašem od 136 KS.

Na testu rabljenog ovaj put se našla prva generacija Audija A1.

U rubrici servis donosimo sve ugradnji DAB prijemnik uz koji se može slušati programe svih dostupnih postaja koje emitiraju putem digitalnog signala.

Za ljubitelje motocikala donosimo sve o dizajnerskoj studiji MV Augusta Superveloce 800 koja možda i ode u serijsku proizvodnju...

Naši nagrađeni čitatelji uživali su u avanturi sa Škodama u Obertauernu, a fotografije i dojmove pročitajte u ovom broju.

U rubrici putopis Boris Veličan i njegova suputnica s Dacijom Duster nastavljaju put od Krima do Vladikavkaza...

sdr

Poslastice: rubrika vremeplov rezervirana je za priču o Jeanu Bugattiju, sinu legendarnog konstruktora Ettorea Bugattija.

Za ljubitelje motosporta tu su i izvještaj s WRC-a u Monte Carlu, testiranja Moto GP-a kao i sve o novim pravilima u nadolazećoj sezoni F1.

Uglavnom, i u ovom će se broju pronaći ponešto za svakoga. Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:55