BROJ 839

NOVI AUTO KLUB: Sve o zamjeni halogenih žarulja diodnim svjetlima koje osvjetljavaju bolje od ksenona, prvi test Volva V60, vozili smo Audi e-tron!

 
 Audi

Najbrži auto magazin u zemlji nakon 14 dana ponovo je na svim kioscima i pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile!

U ovom broju tako istražujemo hoće li Hyundai doista u Hrvatskoj graditi pogon, a uz to smo se dotaknuli i svih ostalih (neuspjelih) pokušaja velikih igrača da kod nas otvore proizvodne pogone.

Škoda nam je pokazala novu Scalu, a u ovom broju vas čekaju svi detalji o "zanimljivijem, većem i jeftinijem Golfu" koji na domaće tržište dolazi u svibnju iduće godine!

Škoda

Na usporednom testu u ovom broju našli su se popularni gradski SUV modeli na trubo pogon!

Među dinama Abu Dhaniju smo isprobali novi Audi e-tron, prvi serijski Audijev električni automobil s dva motora, 4x4 pogonom i 400 km autonomije čija prodaja kod nas kreće u veljači.

The Audi e-tron in Abu Dhabi, 
Dynamic photo, 
Color: Siam beige
Ivan Lacković

Novi Seatov XXL SUV koji nosi naziv Taracco isprobali smo u Barceloni i donosimo prve dojmove iz vožnje.

Honda zasad nudi CR-V samo s benzincem, no od ožujka će biti dostupna i hibridna verzija koja bi trebala biti štedljivija od dizelaša. Kakvo funkcionira u praksi provjerili smo u Sevilli, a detalje čitajte u ovom broju.

Ne manjka ni testova, pa se tako na prvom testu našao novi Volvo V60 D3 - prestižni karavan koji prvilači atraktivnim dizajnom i mnoštvom tehnologije. Ispod poklopca je dizelskih 150 KS uparenih s automatskim mjenjačem, a sve detalje čitajte u testu.

Ivan Lacković

Na testu se u ovom broju našao još jedan električar: Hyundai Kona s elektromotorom od 204 KS.

Od ostalih testova izdvajamo test Honde Civic Sedan 1.6 i-DTEC Elegance Navi te maraton test Nissana X-Traila.

Na testu rabljenog ovaj put se našao Land Rover Discovery Sport.

Ivan Lacković

U rubrici servis donosimo sve o zamjeni klasičnih halogenih žarulja diodnim svjetlima koje donose brojne benefite: od više svjetla i vidljivosti do niže potrošnje struje. Ugrađuju se u gotovo sve automobile bez preinaka, a sve ovom broju potražite sve detalje.

LED svjetla servis 2018.
Ivan Lacković

Za ljubitelje motocikala tu je test BMW-a R1250 GS, dok naši putopisci ovaj put donose priču sa same "pete" talijanske čizme.

Rubrika vremeplov ovaj put je rezervirana za 150 godina semafora.

Za ljubitelje motosporta tu je i priča o Micku Schumacheru, sinu sedmerostrukok svjetskog prvaka Michaela te analiza nadolazeće sezone WRC-a u kojoj ćemo veliki broj vozača gledati u novim timovima.

Uglavnom, i u ovom će se broju pronaći ponešto za svakoga. Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:27