BROJ 777

Novi Auto klub: U Hrvatskoj više od 100 punionica, stižu električni modeli Renaulta, BMW-a...

    AUTOR:
    • Neven Cesar

  • OBJAVLJENO:
  • 29.07.2016. u 11:21

Pula, 260515.
Na parkiralistu Karolina danas je svecano otvorena prva stanica za punjenje elektricnih vozila u Puli pod nazivom e-Spot MAX. koja uz sigurnog rukovanje omogucava punjenje vozila za dva najcesca standarda dugotrajnog i brzog punjenja. U punionicu su investirali austrijska tvrtka Elsta Mosdorfer i hrvatska InfoArt. Punjenje auta je besplatno do kraja godine.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
HANZA / MEDIA

Iz sadržaja izdvajamo: vozili smo Audi Q2, Jaguar F-Pace, Mercedes GLC Coupe i Hyundai Ioniq Hybrid, test rabljenog VW Touarega, nikad povoljnije cijene registracija po narudžbi, električni noviteti stižu u Hrvatsku…

Najbrži auto magazin u zemlji koji izlazi svakih 14 dana pun je materijala za istinske ljubitelje svega vezanog uz automobile. U novom broju provjerite dojmove iz vožnje s novim članom Audijeve Q obitelji, a sjeli smo i za upravljače F-Pacea, aristokratskog terenca iz Coventrya, Hyundaija Ioniq s kojim Korejci napadaju Toyotu Prius te Mercedesa GLC Coupe.

Mercedes-Benz GLC 250 Coupé; Exterieur: brilliantblau; Interieur: designo Leder Nappa platinweiß/schwarz; Kraftstoffverbrauch kombiniert: 6,9-7,3 l/100 km; CO2-Emissionen kombiniert: 159-170 g/km;
exterior: brilliant blue; interior: designo Nappa Platinum white/black;
fuel consumption combined: 6.9-7.3 l/100 km; CO2 emissions combined: 159-170 g/km
Daimler
 

Provjerili smo kakva je ponuda električnih modela i mreža punionica u našoj zemlji.

Istražili smo je li došlo do navale na registracije po narudžbi budući da je cijena pala sa 6720 na 2000 kuna i otkrili da niti u MUP-u nisu sasvim sigurni koje kombinacije brojki i slova su moguće.

Koprivnica, 110715.
Podravka je danas organizirala prezentaciju najboljeg elektricnog automobila na svijetu Tesla S. Svi zainteresirani imali su priliku provozati se u automobilu koji simbolizira novu, moderniju Podravku. Automobil je proizveden u Sjedinjenjim Americkim Drzavama. Doseg baterije takvog modela automobila iznosi do 400 kilometara, a za Tesla vozila na superbrzim punionicama napajanje je besplatno, dok se prvi servis vozila radi na prijedjenih 500.000 kilometara. Foto: Ivan Brkic / Glas Podravine / CROPIX
HANZA / MEDIA
 

Testirali smo Suzuki Baleno, Subaru Forester i najpotentniju Škodu Octaviju RS 230 DSG.

Ivan Lacković
 

Rubrika rabljenih vozila ovaj je puta rezervirana za Volkswagen Touareg iz 2003. dok u servisnom dijelu otkrivamo prednosti GPS lokatora.

Napravili smo i veliki putopis s Nissan X-Trailom te za vas izabrali najljepše makadamske ceste u Hrvatskoj.

Ivan Lacković
 

Stranice Auto kluba u rubrikama Legende i Vremeplov krase kultna Alfa Romeo Spider i Fiat 500 Topolino – ljepotan stvoren za Ducea.

POSLASTICA ZA KRAJ zove se Iva Ćeranić koja je pred objektivom Ivana Posavca odradila spektakularni fotosession uz novu talijansku ljepoticu Alfu Giuliju.

Ivan Posavec
 

Uživajte u ljetnom izdanju!

Izdvajamo

Iz drugih medija