MAMAC POGLEDA

NOVI BMW SERIJE 3 U ATRAKTIVNOM IZDANJU: ovaj salon nudi bavarsku limuzinu u kombinaciji s kojom nećete proći nezamijećeno!

 
 BMW Abu Dhabi Motors

Novi BMW Serije 3 nedavno je imao svoju domaću premijeru u Zagrebu, a na cesti polako viđamo sve više primjeraka. Iako je riječ o potpuno novom modelu koji plijeni pažnju svojom pojavom, neki žele biti sigurni u to da će ih u prometu baš svi zamijetiti, a tu uskače salon BMW-a u Abu Dhabiju koji je poznat po tome da nude BMW modele u različitim ludim kombinacijama, a nije im strano ni ugrađivanje "aftermarket" dijelova po željama klijenata koji su često zahtjevni zbog velikog broja sličnih modela na tamošnjem tržištu.

Foto: BMW Abu Dhabi Motors

Tako je ovaj put po posebnoj želji klijenta naručena nova Seriju 3 u „Sunset Orange metallic” narančastoj boji uparenoj s M Sport paketom. Dodatnu dozu agresivnosti daju 20-inčne „Y-Spoke” dvobojne felge.

Niti tu priča ne staje, budući da će oni oštrog oka primijeti i dodatne spojlere s karbonskim elementima. Sav krom zamijenjen je crnim elementima. Moramo priznati kako je svrha postignuta – ovaj automobil mamit će poglede gdje god vozač s njim krenuo. Pritom će moći uživati i u vožnji budući da 330i ispod poklopca skriva 2,0-litreni turbo motor od 258 KS. Stotku hvata za 5,5 sekundi, dok je maksimalna brzina ograničena na 250 km/h.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:00