NA SVIM KIOSCIMA

NOVI BROJ AUTO KLUBA: Donosimo prvi test Ford Pume, otkrivamo kako putovati u doba korone te donosimo savjete pri kupnji rabljenih guma

 

Novi broj najbržeg auto magazin u zemlji nakon 14 dana ponovo je na svim kioscima i pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile!

Tako u ovom broju istražujemo kako izgledaju putovanja u doba korone - kroz koje granice možete proći bez problema, a gdje bi mogli zadavati glavobolje.

Ne manjka ni automobila, pa smo tako provozali Teslu Model 3 i donosimo prve dojmove i detalje.

Novi Audi A3 početkom lipnja starta s prodajom, pa tom prilikom donosimo sve detalje nove generacije njemačkog kompakta.

Audi

Ne manjka ni testova, pa se tako na prvom testu našla nova Ford Puma sa 1.0 EcoBoost blagim hibridnim sklopom snage 125 KS u atraktivnom ST-Line X paketu opreme.

Isprobali smo i plug-in hibridnu izvedbu Škode Superb koja za pogon koristi kombinaciju 1,4-litrenog TSI benzinca i elektromotora, a koja zbog niske potrošnje postaje ozbiljna prijetnja dizelašu.

Od ostalih testova izdvajamo test Opel Comba Life s dizelašem od 130 KS uparenim sa 8-stupanjskom automatikom te Mitsubishi Space Stara sa CVT mjenjačem.

Na testu rabljenog ovaj put fokus stavljamo na treću i posljednju generaciju Kije Carens.

U rubrici servis donosimo sve o kupnji rabljenih guma i 6 ključnih stvari na koje pritom trebate pripaziti.

Za ljubitelje motocikala i vožnje tu je intervju sa Krešimirom Erdecom koji na Grobniku vodi školu vožnje za profesionalce i amatere.

Poslastice: u novom broju čitajte i priču od 70 godina Seata, kao i sve o BMW-u M5 četvrte generacije kojeg smo ugostili u rubrici legende.

Uglavnom, i u ovom će se broju pronaći ponešto za svakoga. Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:34