SVE O AUTO NOVITETIMA I SATOVIMA

NOVI BROJ AUTO KLUBA u prodaji: pročitajte prvi test Honde Civic i uživajte u besplatnom posebnom prilogu SATOVI!

Iz sadržaja izdvajamo: prvi smo testirali novi Hondu Civic, potražite veliku usporedbu kabrioleta, pročitajte priču o fenomenu legendardnog Jeepa Grand Cherokee V8 Limited na našim prostorima. PLUS besplatan poseban luksuzni prilog o satovima
 Ivan Lacković

Najbrži auto magazin u zemlji koji izlazi svakih 14 dana pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile! Tako uz ovaj broj svi čitatelji na poklon dobivaju veliki specijal Satovi na 106 stranica.

U ovom broju istražujemo kako se vozi i što sve plaća jedan prosječni domaći vozač, a slika dobivena pomoću statistike baš i nije prelijepa. Osim toga donosimo i usporedbu kabrioleta.

Zagreb, 160517.
Ilustracije vozaca i automobila.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX / CROPIX

U okolici Barcelone sjeli smo za upravljač nove Seat Ibize te donosimo dojmove iz vožnje pete generacije gradskog modela koji kod nas stiže sredinom lipnja. Usto vozili smo osvježeni Renault Captur koji smo isprobali u Danskoj, a čekaju vas i dojmovi iz vožnje redizajnirane Škode Rapid Spaceback.

Seat

Na prvom testu našla se nova Honda Civic 1.5 VTEC Sport, a od ostalih testova izdvajamo: Volkswagen Tiguan 2.0 TDI DSG 4 Motion, Toyota C-HR 1,2 Turbo, Škoda Octavia Combi 1.6 TDI i Citroen SpaceTourer 2.0 BlueHDi, a od noviteta koji stižu na jesen predstavljamo novi Audi A6.

Donosimo sve o sanaciji kože, odnosno postupku impregnacije i bojenja kože koji vraćaju sjaj sjedalima. U rubrici tehnika čeka vas priča o isključivanju cilindara kojim se smanjuje potrošnja, a donosimo i veliku reportažu s Croatia Trophy natjecanja održanog u šumama kod Topuskog.

Željko Puhovski / HANZA MEDIA

Ovaj broj očekuje vas i putopis po dobro poznatoj magistrali od Senja do Starigrada koju je naš putopisac i testni pilot Marijan Projić prošao u Ford Focusu RS., a tu je priča o 90 godina Nürburgringa.

The German Grand Prix; Nürburgring, August 4, 1957. Push! The mechanics, with Bertocchi at the wheel, get Jean Behra's Maserati 250F started in the paddock area. (Photo by Klemantaski Collection/Getty Images)
Getty Images

Rubrika legende ovaj je broj rezervirana za Jeep Grand Cherokee V8 Limited, a za ljubitelje motosporta tu je i izvještaj s utrka F1 i MotoGP u Španjolskoj. U svakom slučaju, u novom će se broju naći ponešto za svakoga. Uživajte u čitanju!

Ivan Lacković

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:37