AUTI I MODA

NOVI CITROËN C3 osvanuo na komadima modne kolekcije dizajnerice Jelene Holec

U sklopu promocije novog Citroën C3, održana je i prezentacija modne kolekcije dizajnerice Jelene Holec, nastale u suradnji s markom Citroën
 Citroen

Novi Citroën C3 predstavljen je u sklopu Božićne bajke na Trgu bana Jelačića u Zagrebu gdje je smješten u snježnu kuglu, sinonim blagdanskog ugođaja, a gdje će boraviti do 1. siječnja 2017. Promociji novog Citroen C3 pridružili su se i zlatna braća Sinković, ambasadori Marke Citroen i hokejaši Medveščaka.

U sklopu promocije novog Citroën C3, održana je i prezentacija modne kolekcije dizajnerice Jelene Holec, nastale u suradnji s markom Citroën. Inače, Jelena Holec je mlada, talentirana dizajnerica, čije su kreacije od njenog prvog pojavljivanja u javnosti izazvale zanimanje medija i struke. Njen rad karakterističan je po eksperimentiranju s printom na tkanini te vlastitim, autorskim dizajnom tkanina koje koristi u izradi svojih kolekcija, što je kompleksan i dugotrajan postupak.

U novoj kolekciji naziva C3, Jelena Holec je inspirirana novim gradskim Citroënom te je spajajući fotografije ovog vozila, stvorila zadivljujuće hipnotičke motive, na granici futurizma i nadrealnog. Aplikacijom fotografija na više vrsta tkanina, kreirana je zanimljiva modna priča od desetak modela u tri različite boje, spojivih u velik broj različitih odjevnih kombinacija za različite prigode, sportsko- elegantnog duha, baš kakav je i novi Citroën C3.

Citroën je odabrao Jelenu Holec kao mladu talentiranu osobu, čije vrijeme tek dolazi, a u svom radu hrabro koristi i istražuje inovativne tehnike, kreira drugačiji autorski potpis, originalna je i spremna na izazov. Za ovu suradnju između modnog dizajnera i marke vozila, slobodno možemo reći da je jedinstvena i prva u svijetu! Motivi na kolekciji savršeno prate modne trendove u eksperimentiranju s printom, te će lako pronaći put do ormara zaljubljenika u dizajn. Uz ritmove grupe Detour i modnom revijom talentirane dizajnerice Jelene Holec, na jedinstven način je obilježen početak prodaje novog Citroen C3 na hrvatskom tržištu. Kolekcija je dostupna u C3 Projekt koncept Store u Centru Kaaptol, Nova Ves 11, Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:51