LUKSUZ I PERFORMANSE NA ŠOLTI

NOVI IMPRESIVNI BMW MODELI Serija 7 i X7 uveličali tradicionalni Martinis Marchi ljetni party!

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 05.08.2019. u 11:06

BMW

 

Prvi vikend kolovoza u najpoznatijem šoltanskom dvorcu održan je već tradicionalni Martinis Marchi ljetni party, jedno od najekskluzivnijih događanja na Jadranu gdje se svake godine uspješno spajaju luksuz, dizajn i mediteranske ljepote. Sukladno ovogodišnjem nazivu događanja, Disco 70's night, brojni posjetitelji ove vrhunske destinacije uživali su u atmosferi disco groznice 70-ih, začinjenoj legendarnim ABBA hitovima, kulinarskim spektaklima i brojnim drugim eventima.
 

BMW

S obzirom na to da ambijent ovog srednjodalmatinskog otoka savršeno odgovara karakteru luksuznih automobila, u uvali Maslinica i ove godine predstavljeni su prestižni BMW modeli. Nakon što je tvrtki Tomić & Co. prošle godine među prvima u svijetu pripala čast upravo na Šolti održati premijeru modela BMW serije 8, dvorac Martinis Marchi dobio je globalnu pozornost i ostao zapamćen kao jedna od prvih destinacija tog modela.

Ove godine prisutni su mogli uživati u modelu BMW serije 7, limuzini koja označava samouvjerenu pojavu, izuzetne performanse i maksimalnu udobnost. Kako se odlično uklapa u životni stil onih koji teže uspjehu te uz ljubav prema dizajnu zahtijevaju i vrhunsku kvalitetu izrade, izbor dvorca Martinis Marchi bio je pun pogodak. Epitet BMW-ovog luksuznog razreda 'gdje uglađenost susreće ekskluzivnost, a luksuz susreće performanse' zasjao je i uz dodatno izloženi impresivni BMW X7.

BMW

Atmosfera 'Ludih 70-ih' pokazala se idealnom za opuštanje na Šolti, destinaciji koja je sa svojih sedam otočića samo 9 nautičkih milja udaljena od Splita čime jamči dostupnost i povezanost u brojnim smjerovima.

BMW
 

 

Tagovi

Izdvajamo

Iz drugih medija