AKTUALNO

NOVI VW POLO STIGAO na domaće tržište s početnom cijenom od 99.300 kuna

Novo izdanje nudi više prostora u unutrašnjosti, najmodernije sustave za sigurnost i udobnost, moderni infotainment te paletu učinkovitih motora
 VW

Potpuno novi Volkswagen Polo stigao je u prodaju i na našem tržištu i to vrlo svestran s novim i snažnim dizajnom, raskošnijom unutrašnjošću te širokim spektrom komfornih sustava i sustava potpore koji su do sada bilirezervirani za više klase vozila. U potpunosti je obnovljena i paleta motora.

VW

Novi model se temelji na modularnoj poprečnoj platformi (MQB), dok je izvedba Beats poseban model baziran na opremi Comfortline koji dodatno sadrži vrhunski audio sustav s 8-kanalnim pojačalom, 6 zvučnika i Subwooferomukupne snage 300 W. Detalji prepoznatljivi isključivo za navedeni model su ekskluzivno dizajnirane „beats“ dekorativne folije na poklopcu motora i krovu vozila te aluminijski naplaci od 16 cola. Interijer je prepoznatljiv po dekorativnim crveno lakiranim umecima te višenamjenskom upravljaču presvučenim kožom te sportskim komfornim prednjim sjedalima.

VW

Novi VW uvijek dolazi s peterim vratima, a već s osnovnom opremom Trendline ima multikolizijsku kočnicu, LED svjetla za dnevnu vožnju s Coming Home i Leaving Home funkcijom, sustav za ograničenje brzine (Speedlimiter) i sustav nadzora okoline s City funkcijom kočenja u nuždi i sustavom prepoznavanja pješaka. Uz doplatu Polo se može opremiti i sustavom automatske kontrole razmaka „ACC“, sustavima koji upozoravaju na promjenu vozne trake i vozilo u mrtvom kutu te sustavom koji pomaže sigurnom izlasku s parkirnog mjesta kada je preglednost smanjena.

VW / KL-Photo

Novost je i veliki 8 inčni zaslon multimedije (6,5 inča standardno) putem kojeg se upravlja brojnim funkcijama. Šestu generaciju VW Pola pogoni ukupno sedam benzinskih i dizelskih motora, a glavninu čine MPI i TSI benzinci od 75 do 200 KS, a ljubiteljima dizelaša preostao je 1.6 TDI. Početna cijena modela 1.0 Trendline sa 75 KS do registracije iznosi 99.300 kuna.

VW / KL-Photo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:02