AKTUALNO

OSVJEŽENI CITROËN C-Elysée stigao u prodajne salone, početna cijena 89.900 kuna za 1,2-litrenog benzinca snage 82 KS

Dizajn je nadopunjen novim, prestižnijim prednjim krajem te 3D stražnjim svjetlima, a u unutrašnjosti se ističe 7-inčni zaslon koji dolazi uz nadoplatu
 Citroen

Citroënov C-Elysée od svog je lansiranja krajem 2012. godine s gotovo 400.000 prodanih primjeraka ostvario je komercijalni uspjeh. Sada se u našim prodajnim salonima može naći osvježena verzija čiji je dizajn nadopunjen novim, prestižnijim prednjim krajem. Nova prednja maska i kromirani chevroni protežu se sve do svjetala, a svjetla su preoblikovana. Uvedena su stražnja 3D svjetla, novi ukrasni poklopac kotača te novi naplatak od lagane legure od 16’’ te dvije nove boje karoserije, plava Lazula koja zamjenjuje plavu Teles te siva Acier koja zamjenjuje sivu Aluminium.

Osim toga, redizajnirani C- Elysée sada je opremljen i tehnologijama koje olakšavaju vožnju zahvaljujući sustavima Citroën Connect Radio i Citroën Connect Nav sa 7’' tabletom osjetljivim na dodir. Što se motorizacije tiče, u benzinskoj izvedbi nudi se motor PureTech 82 koji je dostupan s ručnim mjenjačem. U dizelskoj izvedbi dostupan je s motorom BlueHDi 100. Cijene kod nas kreću od 89.900 kuna za spomenuti 1,2-litreni benzinac snage 82 KS s paketom opreme Feel. Dizelaš BlueHDi 100 starta od 104.275 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 12:22