PREMIJERA U GARAŽI

OTKLONJENE SVE DVOJBE: Ovo je novi BMW Serije 4 s masivnim bubrezima! Špijun u garaži otkrio i izgled stražnjeg dijela...

Nakon mnogih nagađanja, konceptnog BMW-a Serije 4 koji je prikazan na salonu u Frankfurtu te brojnih fotografija modela snimljenog pod maskirnom folijom, sada imamo prilike vidjeti slike novog BMW-a Serije 4!
 Germancarforum

Kako to obično biva u BMW-u koji ima velikih problema s curenjem slika, u jednoj od tvorničkih garaža našao se „špijun” koji je odlučio podići ceradu i cijelom svijetu pokazati kako će izgledati novi BMW Serije 4 koji bi na tržište trebao doći u rujnu. A premijeru prije službene premijere možete vidjeti ovdje – prednji kraj krase masivni bubrezi, baš kao što se i očekivalo (odnosno, čega su se neki pribojavali) kao i nova LED svjetla koja podsjećaju na broj veću Seriju 8 Coupe.

Germancarforum

Slike su se brzo proširile internetom (krenulo je s Instagramom i proširilo se na forume, a najaktivniji su bili na Germancarforumu gdje je jedan korisnik "nadodao" i lijevi dio automobila koji je na originalnoj slici bio pod ceradom).

Germancarforum

„Špijun” nije stao na prednjem dijelu, pa je tako otkriven i dio stražnjeg kraja na kojem se ističu potpuno nova LED svjetla neobičnog oblika, agresivni odbojnik i difuzor kao i pravi nastavci ispušnog sustava, pa tako mnogi predstavljaju kako je ovdje riječ o verziji M440i. Spomenuta verzija ispod poklopca će skrivati dobro poznati 3,0-litreni redni šestak snage 387 KS. U ponudi će biti naravno i „obične” verzije s dizelašima i benzincima. Vrh ponude bit će naravno papreni M4 koji će dobiti 3,0-litreni M TwinPower Turbo sa 480 KS, odnosno 510 KS u Competition izvedbi.

Instagram

Službena premijera očekuje se sredinom godine...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:27