OKAN BUDUĆNOSTI

OTMJEN I MODERAN – Ovako bi izgledala nova Mercedes E-klasa kada bi dizajneri odlučili potražiti inspiraciju u prethodnim modelima!

 
 Kolesa.ru

Mercedesova aktualna E-klasa kodnog imena W213 koja je predstavljena 2016. godine uskoro bi trebala dobiti osvježeno izdanje, a čini se kako će sve ići u smjeru novih Mercedesovih modela. Ipak, ruski dizajner odlučio je na stranici Kolesa.ru podijeliti svoju viziju nove generacije E-klase koja se dizajnerski oslanja na generaciju W211 koja je predstavljena 2002. godine, a koja je bila svojevrsna evolucija prethodne generacije W210 koja je zbog četiri okrugla svjetla prozvana "okan". A kako bi bilo kada bi u Mercedesu odbacili aktualni dizajn (tzv. „predator face” izgled koji su dobili redom A-klasa, CLA, A-Sedan te GLB i GLE, a očekuje se da će i nova E-klasa te S-klasa biti dizajnirani na taj način) i okrenuli se „unazad” vrlo dobro pokazuju renderi na već spomenutoj stranici Kolesa.ru.

Kolesa.ru

Zanimljivo je vidjeti četiri okrugla svjetla naprijed u LED tehnologiji s dnevnim LED svjetlima uz rub (slično kao i na novoj G-klasi) i dodatno proširenu prednju masku (što postaje svojevrsni trend u autoindustriji). Stražnji kraj je nešto odmjereniji, a ističu se velika položena LED svjetla i naravno neizostavni lažni nastavci ispušnog sustava. Što vi kažete, je li ovakav dizajnerski smjer bolji od aktualnog i trebaju li se u Mercedesu „vratiti unazad”?

Kolesa.ru

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:12