PRVI DETALJI

OVAJ HIBRID S 1250 KS I UBRZANJEM DO 100 NA SAT ISPOD 2 SEKUNDE UZIMA MJERU I RIMCU C TWO! Czinger Vehicles će svoj hiperautomobil pokazati u Ženevi!

 
 Czinger

Czinger Vehicles, startup iz Los Angelesa na nadolazećem će salonu automobila u Ženevi predstaviti svoj model pod nazivom „21C”.

Riječ je o hibridu koji spada u kategoriju hiperautomobila budući da se, osim nevjerojatnim dizajnom može pohvaliti i snagom od 1250 KS! Brojke? S mjesta do stotke juri za samo 1,9 sekundi!

Vizualno izgleda poput kakvog bolida spremnog za Le Mans, a posebno atraktivno izgledaju stražnja povezana LED svjetla (predmet prepoznavanja ovog modela) i masivni fiksni spojler.

Iako slike unutrašnjosti još nisu objavili, iz Czingera tvrde kako su bili inspirirani McLarenom F1, što bi značilo da vozač ima centralnu poziciju, a oko njega stanu još dva putnika.

Premijeru za javnost imat će na nadolazećem salonu automobila u Ženevi kada bi trebalo biti poznato više detalja koji sve zanimaju – poput onog o specifikacijama motora (koliko snage daje/u elektro motor/i, a koliko benzinski motor i koliko isti ima cilindara) i samoj cijeni koja bi se, s obzirom na ekskluzivnost i prve brojke vezane uz snagu i ubrzanje mogla kretati u milijunima eura...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:58