AKTUALNO

Ovako izgleda nova Panamera!

Iako je premijerno prikazivanje zakazano za sljedeći tjedan, na internetu su procurile slike nove Porsche Panamere

Slike koju su procurile pokazuju novu Porsche Panameru iz gotovo svih kuteva. Na prednjem dijelu zadržala je svoj prepoznatljiv stil, a novost su nešto drugačija LED svjetla i novi branik.

Foto: izvor Motor1.com

Najviše promjena može se uočiti u unutrašnjosti i na stražnjem dijelu, gdje su svjetla sada nešto tanja te su na konkretnom modelu povezana jednim dugim LED svjetlom. Što se unutrašnjosti tiče, na kontrolnoj ploči većina pokazivača sada je digitalna, a jedino je pokazivač broja okretaja ostao tradicionalan analogni. Osim toga, na jednoj slici vidi se stražnji dio unutrašnjosti u kojem se ističe ekran koji će putnicima straga omogućiti upravljanje komandama za klimu ili pomicanje sjedala. Za očekivati je da će se sličan, veći ekran nalaziti i na prednjem dijelu.

Zanimljivo da je među slikama koje su procurile i slika motora, koja otkriva 4,0-litreni V8 motor. Ipak, sama snaga drži se u strogoj tajnosti, pa treba pričekati službene informacije kako bi saznali više. Budući da je prošli tjedan najavljena od strane Porschea pod sloganom "najbrža luksuzna limuzina na svijetu", ne sumnjamo kako će biti još snažnija od prethodne generacije, a ako uzmemo u obzir da je najavljeno i da će biti lakša, sigurno neće razočarati performansama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:57