POVOLJNO DO FOCUSA

POSEBNA PONUDA ZA DOMAĆE KUPCE: Ford Focus Business PLUS s dizelskim motorom već od 116.900 kuna

 Ford

Ford je za kupce na hrvatskom tržištu pripremio posebnu ponudu za Focus Business Plus s 1.5 dizelskim motorom. U bogatom paketu opreme Business Plus dostupan je već od 116.900 kuna. Osim navedenog modela, u ponudi je i Ford Focus Business PLUS 1.0 GTDi EcoBoost sa 125KS, dostupan već od 114.900 kuna. Oba modela dolaze uz ABS + ESP + HLA (Pomoć pri kretanju na uzbrdici), sustav elektronske pomoći pri kočenju (EBA), pasivni protuprovalni sustav (EPATS) te My Key funkciju - tehnologija koja omogućuje postavljanje maksimalne brzine, postavljanje podsjetnika za sigurnosni pojas te kontrolu glasnoće audio sustava.

Business Plus paket opreme sadrži dvozonski automatski klima uređaj, ICE pack 2 CD + USB, dual AM/FM Antenu, 4,2 TFT ekran, 6 zvučnika, kontrole na upravljaču, SYNC I s Bluetooth sustavom i glasovnim upravljanjem, električno podesiva, grijana i automatski preklopiva vanjska osvrtna ogledala s integriranim pokazivačima smjera i svjetlom prilaska vozilu, 16" aluminijske naplatke, grijano staklo vjetrobrana sa grijanim mlaznicama, električne podizače prednjih i stražnjih prozora koji se otvaraju i zatvaraju jednim dodirom, prednja svjetla za maglu, tempomat s limitatorom brzine, naslon za ruku, kožni obruč upravljača te kožnu ručicu mjenjača".

Posebna ponuda vrijedi u ovlaštenoj Ford mreži u Hrvatskoj, odnosi se na Ford Focus modele i traje do isteka zaliha. Pozivamo sve zainteresirane da posjete ovlaštene Ford prodavatelje te da detalje ponude provjere na linku. Za sve nove kupce tu je Ford jamstvo koje osigurava savršenu bezbrižnost na cesti i pruža podršku kupcu i nakon kupnje vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:01