AKTUALNO

PREMIJERA: U Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu predstavljen novi BMW Serije 5

BMW

Zastupnik BMW-a je svečanom premijerom u MSU obilježio početak prodaje potpuno novog modela Serije 5 na hrvatskom tržištu. Cijene kreću od 432.558 kuna koliko stoji dizelski model 520d sa 190 KS

Tvrtka Tomić & Co., generalni zastupnik za BMW vozila za Hrvatsku, ekskluzivno je odabranim gostima, partnerima i novinarima predstavila sedmu generaciju nove “petice”. U suvremenom prostoru MSU-a okupio se preko 600 ljubitelja BMW marke koji su s nestrpljenjem očekivali otkrivanje najvažnijeg modela u 2017. Prošle godine BMW je proslavio svoju 100. godišnjicu, tae se pripremio za idućih 100 godina u kojima će, uz dosadašnje znanje i uspjeh, nastaviti donositi inovativne automobile i postavljati mjerilo u svakoj klasi automobila.

BMW
 

Prvi čovjek BMW-a u Hrvatskoj Franjo Tomić prigodno je pozdravio goste naglasivši kako popularna “petica” i dalje predstavlja jedan od tri najvažnija BMW-ova modela i da je na hrvatskom tržištu uvijek bila iznimno dobro prihvaćena. Dodao je kao očekuje da će tržište i ovu, sedmu generaciju, popularne serije 5 odlično prihvatiti te će kao takva učvrstiti svoje vodeće mjesto među poslovnim limuzinama. Uz prigodni program goste je kroz prezentaciju koja se održala u dvorani Gorgona vodila poznata voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, a uz brojne uzvanike i goste iz poslovnog svijeta goste je pozdravio i glumac Enis Bešlagić, i sam zaljubljenik u BMW vozila. Otkrivanje i premijeru vozila prigodno je inovativnim plesnim točkama predstavila plesna grupa Atomic Dance Factory iz Zagreba.

BMW
 

Prodaji i promociji BMW serije 5 među ljepšim spolom sigurno će pomoći Scott Eastwood, glumac i model, zgodni sin poznatog oca, Clinta Eastwooda, koji je zaštitno lice globalne marketinške kampanje za novi BMW serije 5 pod nazivom „Poslovni sportaš“.

BMW
 

Od 11. veljače službeno je počela prodaja novog BMW-a serije 5. Za početni dizelski motor 520d cijena iznosi 432.558 kuna do registracije, dok za početni benzinski motor BMW 530i cijena iznosi 501.130 kuna do registracije.

Izdvajamo

Iz drugih medija