FOTO

PROCURILE SLIKE PRVOG ROLLS-ROYCE SUV-a: Cullinan ispod poklopca skriva 6,8-litreni V12 motor i predstavlja strah i trepet za Bentley Bentaygu

 
 ZERO2TURBO Twitter

Novi model - novo curenje informacija i slika. Tako bi mogli opisati sve češće situacije s kojima se proizvođači susreću prilikom predstavljanja novih modela. Ovaj put riječ je o Rolls-Royce Cullinanu, prvom SUV-u britanskog proizvođača kojeg svi s nestrpljenjem čekamo. Iako je premijera zakazana za sutra, danas je internetom krenula kružiti slika koja u potpunosti otkriva kako će izgledati Cullinan. Kako navode portali, fotografija je napravljena prije nekoliko dana na privatnom predstavljanju koje je, pretpostavljamo, rezervirano za važne klijente. Netko je očito odlučio ignorirati pravila i izvaditi mobitel te okinuti sliku, doduše ne pretjerano oštru.

ZERO2TURBO Twitter

Prednji kraj ističe se masivnom maskom karakterističnom za Rolls-Royce modele, a tu su i LED svjetla koja nas podsjećaju na ona s nedavno predstavljenog Phantoma. Na prednjem dijelu poklopca motora naravno dominira poznati znak "Spirit of Ecstasy". Zasad je poznato da će se za pogon ovog monstruma brinuti 6,8-litreni V12 motor, a u Rolls-Royceu ističu kako će kupcima na raspolaganju biti mnoštvo mogućnosti individualizacije. Ime Cullinan dobio je prema jednom od najvećih dijamanata ikad pronađenih, a sigurni smo kako plemićke obitelji, nogometaši i ostali vjerni klijenti Rolls-Roycea jedva čekaju ugostiti ovaj model u svojim garažama, budući da znamo da su SUV modeli danas najpopularniji.

RR

Iako će mnogi reći da će se za kupce i "tron" boriti s Bentley Bentaygom, izvršni direktor Rolls-Roycea jasno je napomenuo kako je Cullinan "razina iznad, pravi luksuzni SUV i autentični Rolls-Royce. Bentayga se može zadovoljiti s drugim mjestom". Pritom je naravno mislio na činjenicu da se Bentayga vozi na platformi Audija Q7. Uz sliku koja je procurila dostupne su i neke službene fotografije detalja, a detalje, slike i video isječke očekujemo sutra u 12 sati kada je zakazana službena premijera.

RR

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:13