FOTO, VIDEO

PRVO NA HRVATSKIM PROMETNICAMA PA U LOS ANGELESU: Ovo je novi Bentley Continental GT Convertible koji se u topless skida za 19 sekundi!

 
 Bentley

Nakon što smo početkom godine vidjeli novu generaciju Bentleya Continental GT, sada je došao red i na izvedbu bez krova. Continental GT Convertible predstavlja luksuznu krstaricu bez krova koju će obožavati svi oni koji, uz to što imaju poveću količinu novca, žive u sunčanim i toplim krajevima. Jedan od takvih gradova je upravo i Los Angeles gdje će večeras ovaj model imati svjetsku premijeru u sklopu tamošnjeg salona automobila. Treba pritom napomenuti kako je "debitirao" i na hrvatskim prometnicama gdje sve više proizvođača odlučuje snimiti službene video isječke novih modela, a kako izgleda novi Bentley u akciji na našim prometnicama pogledajte u videu:

Meki krov može se dizati i spuštati pri brzina do 50 km/h, a sami proces "skidanja" traje 19 sekundi. U ponudi će biti čak sedam različitih boja krova. U Bentleyu su posebno ponosni na izolaciju - oni naime tvrdi da je buka smanjena na razinu prijašnje generacije Continentala GT u coupe izvedbi!

Foto: Bentley

Za pogon ovog gospodskog modela brine se monstruozni 6,0-litreni W12 motor snage 635 KS. Iako je od coupe izvedbe teži za 160 kg, ubrzanje od 3,8 sekundi i maksimalna brzina od 333 km/h impresionirat će svakoga. Unutrašnjost je dobro poznata iz coupe modela, a ne moramo napominjati kako su korišteni samo najfiniji materijali. Više detalja oko cijene i datuma dolaska na tržište bit će poznato vrlo brzo budući da, kao što smo već napisali, automobil ovaj tjedan debitira u Los Angelesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 04:27