NOVA GENERACIJA

RENDER: AUDI UZVRAĆA UDARAC MERCEDESU CLA! Budući A3 Sedan ponovo želi biti najljepša i najatraktivnija mala limuzina na tržištu

 
 Kolesa.ru

Volkswagen grupa nedavno je predstavila osmu generaciju VW Golfa, a ubrzo će doći red i na ostale modele iz kompaktne klase – novog Seata Leona i Audija A3.

A upravo render Audija A3 i to u limuzinskom izdanju osvanuo na ruskoj stranici Kolesa.ru. Dizajneri su pritom koristili špijunske slike, pa ovdje imamo prilike vidjeti render koji vjerno dočarava kako će izgledati nova generacija.

Prednji kraj krase nova Matrix LED svjetla s dobro poznatim svjetlosnim potpisom i masivna Singleframe maska.

Na stražnjem dijelu ističu se nova LED svjetla koja bi vrlo vjerojatno trebala imati svjetlosni potpis kao i osvježeni A4 i novi A6.

Kolesa.ru

Automobil će pritom biti postavljen na modularnu MQB platformu, a u skladu s trendovima na tržištu imat će niz sustava pomoći vozaču.

Što se tiče same motorizacije, ispod poklopca bi se trebali naći benzinci, dizelaši, mild-hibridi kao i plug-in hibrid verzija. Na svoje će doći i ljubitelji sportske vožnje, budući da u Audiji spremaju i verzije s oznakama S i RS.

Novi A3 Sedan zasigurno će dodatno zapapriti stvari u svojoj kategoriji. Naime, kupci će moći odabrati između novog Mercedesa CLA, A-klase Sedan, nadolazećeg BMW 2 Gran Coupe ili spomenute nove generacije A3 Sedana.

Zasad znamo da će klasična kompaktna izvedba biti predstavljena početkom godine, vjerojatno na salonu u Ženevi, a limuzinu tako možemo očekivati u drugoj polovici 2020. godine...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 04:02