PREMIJERA KRAJEM GODINE

RENDER: NOVI BMW SERIJE 3 STIŽE na jesen lakši i s izgledom umanjenje Serije 5

Automedia

 

BMW naveliko testira novu tricu koja se vozi na modularnoj CLAR platformi , a trebala bi biti predstavljena na jesen. Iako su svi testni primjerci dobro sakriveni pod maskirnim folijama, neki od dizajnera ipak su uspjeli na temelju špijunskih fotografija izraditi prve rendere koji pokazuju što možemo očekivati po pitanju dizajna bavarske limuzine. Tako su vidljive sličnosti s većom Serijom 5 (masivni bubrezi koji su spojeni s prednjim LED svjetlima).

Motor1
 

Na stražnjem dijelu ističu se nova LED svjetla koja bi mogla biti povezana, što očito postaje trend među premium proizvođačima. Osim vizualnih promjena, očekuje se da će nova Serija 3 biti oko 40 kg lakša od još uvijek aktualnog modela. Zbog povećanja međuosovinskog razmaka najviše će profitirati putnici na stražnjoj klupi koji bi trebali imati više prostora. 

Motor1
 

Uz benzinske i dizelske motore kasnije će biti dostupna i hibridna verzija, a spominje se i potpuno električni model! Bavarski proizvođač nije precizirao točan datum premijere, no očekuje se da će to biti na domaćem terenu- salonu automobila u Frankfurtu!

Izvor: Automedia

Izdvajamo

Iz drugih medija