AKTUALNO

RENDER NOVOG MERCEDESA S-KLASE KOJI STIŽE DOGODINE: Tradicionalisti mogu slaviti, u Stuttgartu nisu pripremili nikakva futuristička iznenađenja

 
 RENDER motor1.com

Internetom kruži već mnogo špijunskih fotografija još uvijek jako maskiranog budućeg Mercedesa S-klase na testiranjima, a već je procurila i, doduše loša, fotografija serijskog modela koji na tržište stiže krajem iduće godine.

autoevolution.com

Međutim, sasvim dovoljno za majstore Photoshopa koji računalnim prikazima prema toj fotografiji pokušavaju "pogoditi" kako bi novi najluksuzniji Mercedes mogao izgledati kad stigne u salone. Jedan od takvih je i ovaj render s portala motor1.com.

Prema tome, nova S-klasa će zadržati aristokratski nastup kombiniran s masivnošću modela, a neke futurističke linije ipak su ostavljene za sljedeću generaciju.

autoevolution.com

Dakle, za tradicionaliste nema ničeg spornog ili neobičnog kod modela za 2021.

Ipak, najznačajnije promjene odnose se na prednji kraj s manjim i "oštrijim" farovima koji uokviruju veliku klasičnu rešetku hladnjaka, dok je prednji branik izveden u već poznatom stilu kuće s velikim otvorima za hlađenje. Premda unutrašnjost još nije viđena, nema sumnje kako će i S-klasa dobiti golemu digitalno klaster instrumenata i središnjeg zaslona...

autoevolution.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. kolovoz 2022 18:18