PO UZORU NA KONCEPT IMQ

RENDER: Ovako bi mogao izgledati novi Nissan Qashqai! Premijera već u rujnu?

Motor1.com

 

Nissan Qashqai duže je vrijeme bio najprodavaniji crossover u Europi, a ujedno je riječ o modelu koji je započeo trend crossover vozila za kojima tržište danas luduje. U drugoj polovici 2017. godine japanski je crossover dobio osvježeno lice, pa je stoga sada došlo vrijeme kada možemo očekivati novu generaciju. Iako još nema službenih detalja niti teasera, na internetu je već osvanuo render koji pokazuje kako bi nova generacija mogla izgledati, a kojeg potpisuje portal Motor1.com.

Motor1.com

Nije tajna da u Nissanu planiraju dio elemenata po pitanju dizajna preuzeti s koncepta IMQ koji je prošle godine predstavljen na salonu automobila u Ženevi.

Nissan
 

Svjetska premijera očekuje se u 9. mjesecu, što bi značilo da će javnost imati prilike vidjeti novu generaciju na salonu automobila u Parizu, naravno, pod uvjetom da dotad prođe cijela situacija s pandemijom koronavirusa. Stoga se treba strpjeti, a s vremenom će zasigurno biti poznato i više detalja.

Motor1.com
 

Zasad osim novog lica (koje će mnoge podsjetiti i na ono sa Jukea) možemo nagađati i o pogonima - osim klasičnih benzinaca i dizelaša u ponudi će se zasigurno naći i hibridne izvedbe u skladu s trendovima i razvojnim putem marke Nissan...

Izdvajamo

Iz drugih medija